Tudatalattid sugallatai

Kulcsok a harmonikus és szeretetteljes párkapcsolat kialakításához

Egész napos workshop 2019. március 23. szombat 11 óra

  • Keresed az Igazit, azt az egyet, a Te embered, akivel örökre boldogan összekötnéd az életed?
  • Kíváncsi vagy, hogyan tehetsz szert egy harmonikus és szeretetteljes párkapcsolatra?
  • Szeretnéd tudni, milyen tudatalatti motívumok vezéreltek eddigi választásaidban és arra is nyitott vagy, hogy megismerd a módját, hogyan változtathatsz ezeken?…
  • Szeretnél tisztán látni abban, miben és hogyan más a férfi és a nő működése a szerelemben?

A párválasztásnál és a párkapcsolatban is ezernyi apró dolog befolyásol bennünket. Nem véletlenül választjuk azt, akit. Rengeteg rejtett hiedelem és tudatalatti motívum indítja be azt a gépezetet, melytől az eleinte felhőtlen boldogságban megélt szerelem egyszerre nehézkes, kényelmetlen, sőt, gyakran félelmetes is lehet.

Workshopunk keretében ezért mindenekelőtt azon leszünk, hogy megértsd vágyaid, érzelmeid, tudatalattid hívószavait, de megvizsgáljuk kapcsolódásaidat is!

 

Igazán meghitt, barátságos és szeretetteljes napra,
valamint egy életre szóló élményre számíthatsz, ha jelentkezel:

  • Áttekintjük azt a folyamatot, mely a szerelem kialakulásától az első nehézségek megjelenéséig vezet. Rálátásod lesz azokra a buktatókra, melyek, ha megértésre és harmóniára vágysz, tévútra visznek.
  • Megtudhatod, mi motivál akkor, amikor beleszeretsz valakibe és miért változik aztán ez a mindent elsöprőnek hitt érzés egyszeriben. Sőt, arra is választ kapsz, hogy mindez természetes és törvényszerű-e, hogy így legyen?
  • Megismerheted, mennyire más mind a nő, mind a férfi indíttatása a szerelemben. S arra is választ kapsz majd, hogy végtére is kialakulhat-e valódi megértés a másikkal szemben, ha egészen más nézőpontból közelítetek.
  • Megvizsgáljuk a saját magad és párod iránt támasztott elvárásaidat is. Akár párválasztás előtt állsz, akár meglévő kapcsolatodat szeretnéd kiegyensúlyozottabbá tenni, rálátásod lesz arra, valóban jogos és boldogságodat szolgáló elvárások-e ezek.
  • Segítünk megismerni a módját, hogy pároddal, vagy leendő kedveseddel hogyan jussatok túl békében, szeretettel a mindennapos konfliktusokon és nehézségeken. Eláruljuk a titkot, hogyan alapozd meg, majd miként növeld azt a harmóniát, mely aztán hosszú távú, boldog jövőt eredményezhet mindkettőtöknek.

Ez a nap Rólad, választásaidról, a másik fél motivációiról és a Benned is ott szunnyadó, pozitív, szerelmet és párkapcsolati harmóniát teremtő energiák felfedezéséről szól!

Tarts velünk, hogy megtehesd az első és legfontosabb lépéseket, melyek egy új, szebb és boldogabb párkapcsolati jövő felé vezethetnek! Várjuk jelentkezésed!

Ekkor és itt várlak:

Időpont

2019. március 23. 11 óra

Kérjük, hogy a zavartalan kezdés érdekében pontosan érkezz! A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Helyszín

1126 Budapest, Márvány u. 29. 1/5 Integrál Mentoring

Parkolás az épület melletti utcákban lehetséges.

Belépő

14.990 Ft, melyet a bankkártyával fizethetsz. Hozd el a barátodat/barátnődet, s ha ketten érkeztek, 10% kedvezményt kaptok, így a belépő ára csak 13.490 Ft/fő lesz.

Érdekel az workshop, de sajnos ebben az időpontban nem érsz rá? Vedd fel velem a kapcsolatot vagy kövess a Facebookon, hogy értesíthesselek a következő workshop időpontjáról.

Ebben az izgalmas témában én foglak kalauzolni Téged:

Bús Tímea, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach, mentálhigiénés segítő szakember, okleveles családi és válási mediátor, NLP tréner.

Tudom milyen, ha darabokra törik a szíved és szinte az egész életed újra kell építened. Megtettem, többször is. Tudom mit jelent, ha félsz, ha szorongsz, ha úgy érzed nem vagy elég jó. Ismerős érzések. Segítek, hogy megértsd mi és miért történik az életedben. Hogy elfogadd azt, ami van és működő párkapcsolatodban élj.

Közel tíz éve foglalkozom párkapcsolatokkal. Több ezer egyedülálló keresett meg, hogy segítsek megtalálni a szerelmet. Ma már abban tudok segíteni, hogy szerelmes legyél önmagadba és elkezdj hinni a közöttünk lévő szeretet térben.

Hiszek a szeretet erejében, a szerelemben, a változásban és a fejlődésben. Tudom, hogy az élet nem más, mint működő emberi kapcsolatok szövevénye. Azt is tudom, hogy a legboldogabbak azok az emberek, akik szeretetteljes emberi kapcsolatokban élnek. És persze elégedettek önmagukkal és az életükkel is.

“Az élet nem lehet egész, de attól lehet teljes” – mondja Pál Feri. Segítek abban, hogy az önismereti útra lépve teljes életet élj, hogy valami nagyszerűt varázsolj még a legnehezebb élethelyzetekből is. Ha nekem sikerült, akkor Neked is fog! 🙂 Csak indulj el a fejlődés és változás útján! 🙂 És az élet válaszolni fog rá! Ez a legszebb az egészben. 🙂

 

Jelentkezz és foglalj helyet magadnak!

Jelentkezésed, amint megérkezett a bankkártyás fizetés  e-mailben visszaigazoljuk, s szabad helyed fenntartjuk számodra!

Várlak nagyon sok szeretettel és egy igazán mélyreható ismeretekkel és használható tudással szolgáló workshoppal, hogy Te is meghitt párkapcsolatban élj az Igazival! Mert csak így leszünk igazán boldogok!