Kapcsolat

.

Bús Tímea vagyok, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach, mentálhigiénés segítő szakember, okleveles családi és válási mediátor, NLP tréner.

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy. 🙂 Az, hogy most e sorokat olvasod, azt üzeni számomra, hogy önmagadra igényes, kulturált és tudatos ember vagy. Aki nyitott az önismeretre, a változásra, a fejlődésre és arra, hogy ehhez segítséget kérjen.

És hogy miért pont tőlem?
Először is azért, mert sokat tanultam és ma is állandóan fejlesztem önmagam. De nem csak ez tesz hitelessé, hanem az életutam is. Rengeteg nehézségem ellenére, ma az a nő vagyok, aki mindig is szerettem volna lenni. Tudom milyen, ha darabokra törik a szíved és szinte az egész életed újra kell építened. Megtettem, többször is. Tudom mit jelent, ha félsz, ha szorongsz, ha úgy érzed nem vagy elég jó. Ismerős érzések, de meghaladtam őket. Abban tudok Neked segíteni, hogy felállj, változz és azzá válj, aki lenni szeretnél. 🙂

Segítek, hogy megértsd, mi és miért történik az életedben, elfogadd azt, ami van és működő párkapcsolatodban élj. Talán ez az egyik legnagyobb önismereti ajándék.

Közel tíz éve foglalkozom párkapcsolatokkal. Több ezer egyedülálló keresett meg, hogy segítsek megtalálni a szerelmet. Ma már abban tudok segíteni, hogy szerelmes legyél önmagadba és elkezdj hinni a közöttünk lévő szeretet térben.

Hiszek a szeretet erejében, a szerelemben, a változásban és a fejlődésben. Tudom, hogy az élet nem más, mint működő emberi kapcsolatok szövevénye. Azt is tudom, hogy a legboldogabbak azok az emberek, akik szeretetteljes emberi kapcsolatokban élnek. És persze elégedettek önmagukkal és az életükkel is.
“Az élet nem lehet egész, de attól lehet teljes” – mondja Pál Feri. Segítek abban, hogy az önismereti útra lépve teljes életet élj, hogy valami nagyszerűt varázsolj még a legnehezebb élethelyzetekből is. Ha nekem sikerült, akkor Neked is fog! Csak indulj el a fejlődés és változás útján! És az élet válaszolni fog rá! Ez a legszebb az egészben. 🙂

 Mi a legfőbb célom munkámmal?

  • Szeretném, ha te is visszatalálhatnál ahhoz a belső erőhöz és értékrendhez, mely képessé tesz a boldog és kiegyensúlyozott életre és a működő párkapcsolat fenntartására.
  • Szeretném, hogy legyen szó önismeretről, szerelemről, párkapcsolatokról vagy épp azok elmúlásáról, esetleg hiányáról – segítségre lelj és megtaláld a válaszaidat.
  • Szeretném, ha igazán szeretnéd önmagad.
  • Szeretném, ha az lennél, akivé mindig is válni szerettél volna.
  • Szeretném, hogy elégedett legyél az életeddel.
  • Szeretném, ha megtanulnál elengedni.
  • Szeretném, ha megtanulnál minden nehézséged által többé lenni. ☺

A weboldalamon karnyújtásnyira van Tőled számos olyan lehetőség, módszer, program, amely segít a boldogulásban, a nyugodt, szeretetteljes élet megvalósításában.

Válassz kedvedre a fenti lehetőségek közül, találkozzunk valamely kurzusomon, egyéni tanácsadásomon, tréningjeimen vagy előadásaimon!

 Köszönettel, hálával, barátsággal, Tímea

Nekik már segítettem

„A coaching folyamat megkezdése előtt csak annyit érzékeltem, hogy van az életemnek egy kiemelten fontos területe, a magánéletem, amely hosszú évek óta számomra teljesen ismeretlen okból nem működik. Tímea segített szembenézni olyan régóta eltemetett problémákkal korábbi párkapcsolataim, a szüleimmel vagy a gyermekeimmel való kapcsolatom, felelősségvállalásom terén, amelyek valós blokkot képeztek egy új, harmonikus párkapcsolat kialakításánál.”

Éva

„A Találd meg az Igazit tanfolyamnak köszönhetem, hogy ma már igazán szeretem önmagam. Imádom önmagam, magamat teszem az első helyre és tudom, hogy ez működik, mert sok embert kényelmetlenül érinti, még a gyerekeimet is. Ráadásul arra is rájöttem, hogy korábban legbelül azt éreztem, nem érdemlem meg szerelmet. De ma már tudom, hogy én egy kincs vagyok és egy szerencsés férfi csodálatos felesége leszek majd!”

Andrea

Egyéni tanácsadásra jelentkeztem. Akkor még nem tudtam mit jelent a felelősségvállalás. Nem tudtam elengedni a férjem, a családom és az illúziót amiben éltem, pedig romokban volt a magánéletem. Tímea és az Elengedés művészete kurzus segített az elengedésben és abban, hogy újrakezdjem az életem. Nem volt könnyű, de megérte. Ma olyan kapcsolatban élek amire mindig is vágytam. Hála az önismeretnek! ”

Edina