Köszönöm jelentkezésedet!

Köszönöm a jelentkezésed, hamarosan küldöm a négy kulcsot, amelyek elvezetnek az Igazihoz.

Szeretettel, Tímea

 

Rólam

Bús Tímea vagyok, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach, mentálhigiénés segítő szakember, okleveles családi és válási mediátor, NLP tréner. 11 évig foglalkoztam társkeresőkkel. 40.000. randevút segítettem életre kelni. Ezért hiszem, hogy neked is sikerülhet.

Párkapcsolati problémákkal keresnek meg. Van, akinek látszólag könnyen jön a boldogság, míg mások hosszú időn keresztül keresnek, kutatnak, változnak, fejlődnek, vagy épp bukdácsolnak, mígnem rájuk talál az a misztérium, amit szerelemnek nevezünk, s melyre valójában legbelül, párkapcsolatban, és azon kívül is minden pillanatban vágyunk.

 

Tudom, hogy miért aggódsz. Tapasztalatból mondhatom, s ebben egészen biztos vagyok, hogy ha most megtaláltál, akkor egy okos, intelligens, az élet sok más területén bizonyosan sikeres, mély érzésű, nagylelkű ember vagy, telis-tele szeretettel, megértéssel és figyelemmel. Azonban mindennek ellenére sok aggodalom és kétely is lakik benned, hiszen a párkapcsolattal teljes, boldog élet úgy tűnik, számodra még várat magára kicsit.

Ismerem aggodalmaidat is, személyesen tapasztaltam azokat. Talán soha nem lesz részem abban a csodálatos szerelemben, melyre teljes szívemből-lelkemből vágyom? Mi a baj velem? Hogy lehet, hogy még mindig egyedülálló vagyok, miközben az utóbbi időben többet foglalkoztam magammal, mint bárki, akit ismerek? Lehet, hogy túl sok vagyok? Vagy épp túl kevés?

Nem kell tehetetlenül türnöd a magányodat.
Hiszem, hogy ami a mútban velünk történt és a jövőben fog, csak rajtunk múlik.
És Veled is épp így van.

 

Lehet, hogy épp Te vagy az, aki tudat alatt távol tartod magadtól a szerelmet és vele személyes boldogságodat. De, ha így van, akkor miért és hogyan teszed ezt?
Csak rajtad múlik, hogy azzá válsz-e, aki bevonzza életébe a szerelmet. Én örömmel segítek felfedni annak a kulcsát, hogy mi kell ahhoz, hogy rátalálj végre a vágyott boldogságra.