Köszönöm jelentkezésedet!

Köszönöm a jelentkezésed, hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot.

Szeretettel, Tímea

 

4 kulcs, mely valóban elvezet az Igazihoz!

Értsd meg Önmagad!

Itt az ideje, hogy felelősséget vállalj mindazokért az eseményekért, melyek korábban Veled történtek. Csak így tudsz túlmutatni a múlton, s hozzájutni azokhoz a készségekhez, melyekkel új és legfőképp boldogabb jövőt festhetsz.

Válj önazonossá jeleneddel és ezáltal jövőddel!

Engedd el múltbéli sérelmeid, mert rég nem szolgálnak Téged, s nem engedik, hogy szabaddá válj és az a különleges és erős személyiség lehess, aki valójában legbelül vagy, s aki megérdemli a csodás szerelmet.

Változtass meggyőződéseiden!

Komoly és mély munka, de megéri! Dolgozd át meglévő hitrendszered, mert szinte észrevétlenül is befolyásol a szerelemhez és vele a párkapcsolatokhoz való viszonyulásodban.

Légy Te magad az Igazi!

Az előző három kulcs után ez már „csupán” egy finom átalakulás! A lehetősége annak, hogy az új szempontokat és felfedezéseket beépítve életedbe mozgósítsd vonzerődet, mely azáltal, hogy Te magad is Igazivá váltál, épp a megfelelő kedvest hívja meg számodra.

Rólam

Bús Tímea vagyok, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach, mentálhigiénés segítő szakember, okleveles családi és válási mediátor, NLP tréner. 11 évig foglalkoztam társkeresőkkel. 40.000. randevút segítettem életre kelni. Ezért hiszem, hogy neked is sikerülhet.

Párkapcsolati problémákkal keresnek meg. Van, akinek látszólag könnyen jön a boldogság, míg mások hosszú időn keresztül keresnek, kutatnak, változnak, fejlődnek, vagy épp bukdácsolnak, mígnem rájuk talál az a misztérium, amit szerelemnek nevezünk, s melyre valójában legbelül, párkapcsolatban, és azon kívül is minden pillanatban vágyunk.

 

Tudom, hogy miért aggódsz. Tapasztalatból mondhatom, s ebben egészen biztos vagyok, hogy ha most megtaláltál, akkor egy okos, intelligens, az élet sok más területén bizonyosan sikeres, mély érzésű, nagylelkű ember vagy, telis-tele szeretettel, megértéssel és figyelemmel. Azonban mindennek ellenére sok aggodalom és kétely is lakik benned, hiszen a párkapcsolattal teljes, boldog élet úgy tűnik, számodra még várat magára kicsit.

Ismerem aggodalmaidat is, személyesen tapasztaltam azokat. Talán soha nem lesz részem abban a csodálatos szerelemben, melyre teljes szívemből-lelkemből vágyom? Mi a baj velem? Hogy lehet, hogy még mindig egyedülálló vagyok, miközben az utóbbi időben többet foglalkoztam magammal, mint bárki, akit ismerek? Lehet, hogy túl sok vagyok? Vagy épp túl kevés?

Nem kell tehetetlenül türnöd a magányodat.
Hiszem, hogy ami a mútban velünk történt és a jövőben fog, csak rajtunk múlik.
És Veled is épp így van.

 

Lehet, hogy épp Te vagy az, aki tudat alatt távol tartod magadtól a szerelmet és vele személyes boldogságodat. De, ha így van, akkor miért és hogyan teszed ezt?
Csak rajtad múlik, hogy azzá válsz-e, aki bevonzza életébe a szerelmet. Én örömmel segítek felfedni annak a kulcsát, hogy mi kell ahhoz, hogy rátalálj végre a vágyott boldogságra.