Gyermekkorunk hatása a párkapcsolatunkra

Miként befolyásolhatják  tudattalanul a szülői mintáink választásainkat?
Előadás 1,5 órában

2020. március 17. csütörtök, 19.00 óra

Gyere el az előadásra, és elmondom hogyan hat tudattalanul a gyerekkorunk a párkapcsolatunkra!

  • Konfliktussal teli a magánéleted?
  • A párkapcsolatod teli van játszmával, hatalmi harccal?
  • Keresed az Igazit, azt az egyet, a Te embered, akivel örökre boldogan összekötnéd az életed?
  • Kíváncsi vagy, hogyan tehetsz szert egy harmonikus és szeretetteljes párkapcsolatra?
  • Szeretnéd tudni, milyen tudatalatti motívumok vezéreltek eddigi választásaidban és arra is nyitott vagy, hogy megismerd a módját, hogyan változtathatsz ezen?
  • Szeretnéd tisztán látni hogyan hat a gyerekkorod a párkapcsolatodra?

2490 forint az előadásom ára

Hogyan választunk tudattalanul?

Számtalan tanulmány bizonyítja, hogy tudat alatt igyekszel magad mellé olyan társat választani amilyen a szülői mintád. Döbbenetes módon a szülők negatív tulajdonságait keresed a párodban. Egy férfi valószínűleg „rendetlen” nőt választ majd magának, ha az anyukája „rendetlen” volt. Egy nő igazi „macsó” pasit, ha az apukája az volt.

A kapcsolatok csodásan indulnak, a mennyekben érezzük magunkat. A szerelem elején tudattalanul  mindent megteszünk, hogy ideális párnak mutatkozzunk, egy darabig… S egy idő múlva minden megváltozik….. Elkezdődik a fájdalmas hatalmi harc…  De tehetsz ellene! Meg kell vizsgálnod a tudattalan választásod, a gyerekkorod.

Elmondom mi vezet bennüket  a szerelmhez, mitől változik meg és hogy lesz valóbán nagyszerű a szerelmi életed.  Tudni fogod valójában mi van a kémia mögött.

Szeretnéd visszakapni azt az embert, akit megismertél.  Ezért szeretnéd megváltoztatni a párod, a saját magad képére formálni őt. Mert mégis csak jobb lenne, ha inkább takarításmániás lenne. Vagy ha nem lenne szoknyapecér. Igaz? Innentől a kapcsolat egy harc, és nem érzed magad biztonságban. Lehet, hogy tönkre is teszitek.   Viszont van valami, ami segíthet…  A tudatos kapcsolódás az, amely abban segít, hogy meggyógyulj a párkapcsolatodban.
Elmondom a titkot!
Gyere el, 2490 forintnál sokkal többet ér ez a tudás. Kattints most, én már várlak.
Bús Tímea vagyok, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach. 12 éve foglalkozom a párkapcsolat pszichológiájával. De ezek csak a tanulmányaim. Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy: 40.000 randit szerveztem, az enyém volt a Duals Társkereső. Tudom, hogy miért aggódsz. Ismerem a kételyeidet, az elvárásaidat. Tudom, hogy nem érted hol hibázol és miért vagy  „sikertelen” a magánéletedben. Ismerem aggodalmaidat.  Talán  attól is félsz, hogy soha nem lesz részed abban a csodálatos szerelemben, melyre teljes szívemből vágysz. Ismerem a kérdéseidet amit naponta felteszel magadban: Mi a baj veled? Miért nem élsz abban a kapcsolatban, amelyre oly nagyon vágysz?   Miért változott meg minden? Egyáltalán létezik jó párkapsolat?Miért nem szeret már?

Gyere el az előadásra, és 1,5 óra alatt minden kiderül. Felkészülten gyere, és nyitottan, döbbenetes lesz az, amit megtapasztalsz majd (Azt előre elmondom: van remény! )

Van egy extrém ajánlatom

Annyira biztos vagyok benne, hogy az előadásom tetszik majd neked, hogy újat mondd neked, és olyat mutatok meg, ami hasznos, hogy felajánlom: ha nem tetszik, akkor az előadás közben bármikor felállhatsz, odajöhetsz hozzám, és elég azt mondanod, hogy ez neked nem tetszik. Kérdés nélkül visszaadom a jegyed árát.

Egyszerűen nincs mit vesztened. Kattints, és gyere el.

Még valami:

Az előadás végén kapsz tőlem egy hasznos ajándékot. Egy e-bookot., ami segít majd a továbbiakban. De a többi majd csak ott derül ki.

Ugye eljössz?

Ide kattints, és azonnal vedd meg a jegyedet
(kevesebb mint egy kétségbeejtő randin a kávé ára)

<div id="mmform190637" class="mmform" style="position:relative;padding-bottom:300px;height:0;overflow:hidden;max-width:100%;"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var uniqueId = 1906371574810817,listId = 99977,formId = 190637,iwidth=115,mmDomain='salesautopilot.s3.amazonaws.com',secondMMDomain='sw.marketingszoftverek.hu',spancont=false,secure=('https:' == document.location.protocol)?true:false;<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.14.min.js"></script>

Ekkor és itt várlak:

Időpont

2020. 09. 17. 19  óra

Kérjük, hogy a zavartalan kezdés érdekében pontosan érkezz! A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Helyszín

Spirit Központ
Budapest II. kerület, Árpád fejedelem útja 3-4.  III. emelet 1. 

Parkolás az épület melletti utcákban lehetséges.

Belépő

2490 Ft, mely az előadáson és a kellemes hangulaton túl annak lehetőséget is tartalmazza, hogy feltedd kérdéseid a témában, s a gyakorlatban is hasznosítható választ kapj.

Érdekel az előadás, de sajnos ebben az időpontban nem érsz rá? Kövess a Facebookon, hiszen egy évben több alkalommal is megrendezésre kerül előadásom!