Hogyan legyél minden férfi álma?

Elmondom 1,5 órában hogyan találod meg, majd varázsolod el azt a férfit, akit mindig is kerestél!

 


2020. szeptember  14. hétfő, 19.00 óra

 

Gyere el az előadásra, és elmondom hogyan találsz jó pasit!

Kedves vagy, okos, szép, céltudatos, humoros és vonzó. Mégsem találod életed párját.

De vajon miért nem? Mi az, amit elrontasz? Hol hibázol? Miért olyan borzasztó nehéz a hozzád illő férfit megtalálni? Egyáltalán létezik a nagy Ő?

Millió kérdésed van.

Nálam pedig a válaszok.    

Hol vannak a férfiak?

Nem az a baj, hogy amíg keresed az igazit, addig számtalan, hervasztó, unalmasnál unalmasabb randin veszel részt. Nem is az, hogy állhatatosan keresed a leendő párod, a szerelmedet, a kettő együtt nagy baj: hiszen egyre frusztráltabb leszel, miközben rengeteg felesleges időt, és energiát beleraksz az egészbe.

Pedig nem kellene. Több, mint 40000 randit szerveztem. Tudom, hogyan találod meg a férfit, akire vágysz és azt is tudom hogyan varázsolod el. Gyere el a tanfolyamomra (2490 forint, megéri) és elmondom. Ide kattints.

Gyere el az előadásra és tudd meg a titkot!

Bús Tímea vagyok, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach. 11 évig foglalkozom a társkereséssel a társkeresés pszichológiájával. De ezek csak a tanulmányaim. Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy: 40.000 randit szerveztem.

Éppen ezért tudom, neked is sikerülni fog megtalálni az igazit, csak még rosszul csinálod.

Tudom, hogy miért aggódsz. Ismerem a kételyeidet, az elvárásaidat. Tudom, hogy magadban keresed a hibát, a világban, hiszen „sikertelen vagy”. Ismerem aggodalmaidat.

Keresel valamit, és közben azon gondolkodsz, miért nem sikerül?  Talán soha nem lesz részed abban a csodálatos szerelemben, melyre teljes szívemből vágysz.

Ismerem a kérdéseidet amit naponta felteszel magadban: Mi a baj veled? Hogy lehet, hogy még mindig egyedülálló vagy, pedig te mindent megteszel?  Lehet, hogy túl sok vagy? Vagy épp túl kevés? Egyáltalán veled van a baj?

Gyere el az előadásra, és 1,5 óra alatt minden kiderül.

Felkészülten gyere, és nyitottan, döbbenetes lesz az, amit megtapasztalsz majd!

Kínzó kérdések

Minden olyan randi amelyik sikertelen (és minden kifulladó kapcsolat) kínzó kérdéseket vet fel benned. Persze, hogy tudni akarod, miért csalt meg a pasi, akivel voltál. Persze, hogy tudni szeretnéd, miért tűnt el azután, hogy együtt voltál vele. Persze, hogy érdekel, miért csetelget veled, ahelyett, hogy találkoznátok már.

Ezek fájdalmas, pusztító kérdések. Én megválaszolom neked, ha eljössz. Ne reménykedj, benned van a hiba (szóval ne a pasiban keresd). Gyere el az előadásomra, és tudd meg a válaszokat.

Mit hibázol?

Elkövetsz egy hatalmas hibát: nem azt a pasit vonzod magadhoz, aki valóban a tiéd lehetne. Hidd el, ez nem valami ezoterikus bullshit, hanem színtiszta pszichológia. Ha eljössz az előadásomra elmondom neked, miért, mit és hol rontasz el. (Egy munkafüzetet is adok, hogy tudj jegyzetelni, mert fogsz).

Majd elfelejtettem: a tanfolyamon adok 3 tippet. Nem lesz nehéz betartani, de ha sikerül, akkor hamarabb fogod magadba bolondítani a férfit, mint gondolod.

Van itt még valami: ez egy kemény önismereti tanfolyam lesz, ahol tanulsz, és kemény kérdésekre őszinte választ kapsz. Ezért is éri meg a 2490 forintot, és arra kérlek akkor gyere el, ha valóban meg akarod találni a nagy ő-t.

Ide kattints, még van szabad helyünk.

Ugye eljössz?

Ide kattints, és azonnal vedd meg a jegyedet
(kevesebb mint egy kétségbeejtő randin a kávé ára)

<div id="mmform190675" class="mmform" style="position:relative;padding-bottom:300px;height:0;overflow:hidden;max-width:100%;"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var uniqueId = 1906751574859702,listId = 99977,formId = 190675,iwidth=115,mmDomain='salesautopilot.s3.amazonaws.com',secondMMDomain='sw.marketingszoftverek.hu',spancont=false,secure=('https:' == document.location.protocol)?true:false;<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.14.min.js"></script>

Ekkor és itt várlak:

Időpont

2020. 09.14.  19  óra

Kérjük, hogy a zavartalan kezdés érdekében pontosan érkezz! A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Helyszín

Spirit Központ
Budapest II. kerület, Árpád fejedelem útja 3-4.  III. emelet 1. 

Parkolás az épület melletti utcákban lehetséges.

Belépő

2490 Ft, mely az előadáson és a kellemes hangulaton túl annak lehetőséget is tartalmazza, hogy feltedd kérdéseid a témában, s a gyakorlatban is hasznosítható választ kapj.

Érdekel az előadás, de sajnos ebben az időpontban nem érsz rá? Kövess a Facebookon, hiszen egy évben több alkalommal is megrendezésre kerül előadásom!

“Kedves Timi! Nekem nagyon tetszett az előadás, a gyakorlatban is gyakoroltam, és minden szavad igaz. A találd meg az igazit is óraiási segítség. Köszönöm szépen. Már ajánlottam a baráti körömban és fogom is ajánlani.” – Ibolya
“Kedves Tímea, Sok helyen említettem ezt az előadást, Téged ajánlottalak – munkahely, kolléganők, barátnők. Remélem, meghallgatták tanácsomat és a jövőben hozzád fordulnak tanácsért.” – Niki
“Minden jó volt! Nagyon jól éreztük magunkat!! Kötetlen volt ami nagyon tetszett, baráti beszélgetésként éltük meg.” – Judit