Mi vezet az Igazihoz?

Előadás másfél órában az Igaziért és a boldog párkapcsolatért!


2020. augusztus  31. hétfő, 19 óra

Gyere el az előadásra, és elmondom hogyan találod meg a szerelmet!

Több, mint 40 000 randin vagyok túl.

Bús Tímea vagyok, és enyém volt Magyarország legnagyobb offline társkeresője, a Duals. Évekig naponta szerveztem randikat, és hoztam össze egymással párokat.

Pontosan tudom miért nem találod meg az igazit. Tudom, milyen hibákat vétesz, és azt is, mit kell tenned ahhoz, hogy megtaláld azt akit keresel.

Elmondom, ha eljössz a „Mi vezet az igazihoz” előadásomra, ahol döbbenetes felfedezéseken mész majd keresztül.
Az előadáson elmondom neked azt, hogy miért ne azt válaszd, akivel a legjobb a szex, azt, hogy miért kell elfelejtened az illúziókat, és miért nem érdemes várnod arra, aki szerinted (és ez fontos) tökéletes neked.

2490 forint az előadásom ára.

Ennél többet költesz el egy kilátástalan, eleve halott randi közben (vagy amikor a barátok összehoznak egy „neked való” partnerrel) például kávéra.
Gyere el az előadásra, és elmondom hogyan találhatod meg az életed párját. Annyira biztos vagyok abban, hogy tetszeni fog neked az előadásom, hogy bármikor felállhatsz, ha nem tartod elég jónak, és kimehetsz, még a pénzedet is visszaadom.
Bús Tímea vagyok, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach. 11 évig foglalkozom a társkereséssel a társkeresés pszichológiájával. De ezek csak a tanulmányaim. Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy: 40.000 randit szerveztem.

Éppen ezért tudom, neked is sikerülni fog megtalálni az igazit, csak még rosszul csinálod.

Tudom, hogy miért aggódsz. Ismerem a kételyeidet, az elvárásaidat. Tudom, hogy magadban keresed a hibát, a világban, hiszen „sikertelen vagy”. Ismerem aggodalmaidat.

Keresel valamit, és közben azon gondolkodsz, miért nem sikerül?  Talán soha nem lesz részed abban a csodálatos szerelemben, melyre teljes szívemből vágysz.

Ismerem a kérdéseidet amit naponta felteszel magadban: Mi a baj veled? Hogy lehet, hogy még mindig egyedülálló vagy, pedig te mindent megteszel?  Lehet, hogy túl sok vagy? Vagy épp túl kevés? Egyáltalán veled van a baj?

Gyere el az előadásra, és 2 óra alatt minden kiderül.

Felkészülten gyere, és nyitottan, döbbenetes lesz az, amit megtapasztalsz majd

(Azt előre elmondom: nem veled van a baj….)

Ugye eljössz?

Ide kattints, és azonnal vedd meg a jegyedet
(kevesebb mint egy kétségbeejtő randin a kávé ára)

<div id="mmform190680" class="mmform" style="position:relative;padding-bottom:300px;height:0;overflow:hidden;max-width:100%;"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var uniqueId = 1906801574860560,listId = 99977,formId = 190680,iwidth=115,mmDomain='salesautopilot.s3.amazonaws.com',secondMMDomain='sw.marketingszoftverek.hu',spancont=false,secure=('https:' == document.location.protocol)?true:false;<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.14.min.js"></script>

Ekkor és itt várlak:

Időpont

2020. augusztus 31. 19 óra

Kérjük, hogy a zavartalan kezdés érdekében pontosan érkezz! A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Helyszín

Spirit Központ
Budapest II. kerület, Árpád fejedelem útja 3-4.  III. emelet 1.

Parkolás az épület melletti utcákban lehetséges.

Belépő

2490 Ft, mely az előadáson és a kellemes hangulaton túl annak lehetőséget is tartalmazza, hogy feltedd kérdéseid a témában, s a gyakorlatban is hasznosítható választ kapj.

Érdekel az előadás, de sajnos ebben az időpontban nem érsz rá? Kövess a Facebookon, hiszen egy évben több alkalommal is megrendezésre kerül előadásom!

„Timi köszönöm a lehetőséget, hogy meghallgathattam az előadásodat. Észre sem vettem mennyi hibát követtem el ismerkedés közben. Az eőadásod abban segített, hogy rávilágított erre.”  Erzsébet
„Nagyon tetszett az előadás! Jó pár dologban magamra ismertem, és kaptam is új információkat. Igyekszem szem előtt tartani mindezeket. Hasonlót férfiaknak is érdemes lenne tartani, bár mint ahogy mondtad is, egy férfi nem biztos, hogy el fog menni ilyen előadásra. Pedig szerintem sokunk nincs tisztában azzal, hogy a nők legfontosabb erogén zónája a lelke…”  Melinda
„Nagyon hasznosak voltak a praktikus, életszerű tanácsok. Tetszett, hogy az előadás túlmutatott a címén, és rámutatott egy „végleges” megoldásra is, az elfogadásra.”  Nóra