Mi vezet az Igazihoz?

Előadás másfél órában az Igaziért és a boldog párkapcsolatért!


2019. február 5. kedd, 20.00 óra

Hogyan találod meg a vágyott, beteljesült szerelmet?

  • Keresed az Igazit, azt az egyet, a Te emberedet, de sehogy sem találod?
  • Vágysz arra, hogy szeressenek, mégis folyton hasonló helyzetekbe bonyolódsz?
  • Hasonlóan indulnak a kapcsolataid? Nagy reményekkel kecsegtetnek, majd rájössz, hogy hiábavalóak és feleslegesen bonyolódtál ismét beléjük?

Őszinte, provokatív kérdések és ezen a módon talán még soha meg nem fogalmazott válaszok egy lebilincselő előadás nyomán.

A legtöbben csak kifelé tekintgetünk, s arra vágyunk, hogy valaki megmondja, hogy és hol tehetünk szert arra a társra, akire mindig is vágytunk, arra a boldogságra, melyet csakúgy, mint mások, mi magunk is megérdemlünk.

A válaszok azonban soha nem kívülről érkeznek! Előadásunk egy újfajta nézőponttal ismertet meg, mely nem a külső okokban keresi a lényeget.

Mit fogsz megtudni ezen az estén…? Hogyan alakítsd át az életedet belülről indulva, hogy eztán majd elérhető legyen számodra a szerelem beteljesedésének nagyon is valós lehetősége.

Meg fogod érteni, hogy feltételezéseid, választásaid illetve tetteid miként befolyásolják életed eseményeit és a Téged ért tapasztalatok kialakulásának körülményeit. Hogyan fogalmazhatsz meg egy olyan tiszta szándékot, melynek mentén el tudsz köteleződni, s mely elég erős teremtő erőnek bizonyulhat jövődre nézve. Belvilágod határozza meg, mi az, ami éppen körbe vesz Téged, s azt is megtudhatod, miként változtathatsz ezen.

Ebben az izgalmas témában én foglak kalauzolni Téged:

Bús Tímea vagyok, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach, mentálhigiénés segítő szakember, okleveles családi és válási mediátor, NLP tréner. 11 évig foglalkoztam társkeresőkkel. 40.000. randevút segítettem életre kelni. Ezért hiszem, hogy neked is sikerülhet.

Párkapcsolati problémákkal keresnek meg. Van, akinek látszólag könnyen jön a boldogság, míg mások hosszú időn keresztül keresnek, kutatnak, változnak, fejlődnek, vagy épp bukdácsolnak, mígnem rájuk talál az a misztérium, amit szerelemnek nevezünk, s melyre valójában legbelül, párkapcsolatban, és azon kívül is minden pillanatban vágyunk.

Tudom, hogy miért aggódsz. Tapasztalatból mondhatom, s ebben egészen biztos vagyok, hogy ha most megtaláltál, akkor egy okos, intelligens, az élet sok más területén bizonyosan sikeres, mély érzésű, nagylelkű ember vagy, telis-tele szeretettel, megértéssel és figyelemmel. Azonban mindennek ellenére sok aggodalom és kétely is lakik benned, hiszen a párkapcsolattal teljes, boldog élet úgy tűnik, számodra még várat magára kicsit.

Ismerem aggodalmaidat is, személyesen tapasztaltam azokat. Talán soha nem lesz részem abban a csodálatos szerelemben, melyre teljes szívemből-lelkemből vágyom? Mi a baj velem? Hogy lehet, hogy még mindig egyedülálló vagyok, miközben az utóbbi időben többet foglalkoztam magammal, mint bárki, akit ismerek? Lehet, hogy túl sok vagyok? Vagy épp túl kevés?

A téma kimeríthetetlenségét nap, mint nap tapasztalom, mint ahogy azt is, hogy van, akinek látszólag könnyen jön a boldogság, míg mások hosszú időn keresztül keresnek, kutatnak, változnak, fejlődnek, vagy épp bukdácsolnak, mígnem rájuk talál az a misztérium, amit szerelemnek nevezünk, s melyre valójában legbelül, párkapcsolatban, és azon kívül is minden pillanatban vágyunk.

Ekkor és itt várunk:

Időpont

2019. február 5. 20  óra

Kérjük, hogy a zavartalan kezdés érdekében pontosan érkezz! A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Helyszín

1136 Budapest, Tátra u. 5/b
Asram Jóga és Meditációs Központ

Parkolás az épület melletti utcákban lehetséges.

Belépő

2490 Ft, mely az előadáson és a kellemes hangulaton túl annak lehetőséget is tartalmazza, hogy feltedd kérdéseid a témában, s a gyakorlatban is hasznosítható választ kapj.

Érdekel az előadás, de sajnos ebben az időpontban nem érsz rá? Kövess minket Facebookon, hiszen egy évben több alkalommal is megrendezésre kerül előadásom!

Biztosítsd helyed, vedd meg a jegyed!

Jelentkezésed, amint megérkezett bankkártyás fizetés, e-mailben visszaigazoljuk, s szabad helyed fenntartjuk számodra!

Várlak nagyon sok szeretettel és egy igazán mélyre ható ismeretekkel szolgáló előadással, az Igazi nyomában!

Érdekel tetteid miként befolyásolják a párválasztásodat?
Le ne maradj, jelentkezz még ma!

Ha ez megtörtént, rá fogsz ébredni arra a fantasztikus erőre, amit valójában birtokolsz, s általa teljesen új tapasztalatot szerezhetsz a szerelemben.