Miért tűnt el?
..avagy ghosting…

Előadás másfél órában a ghostingról!


2020. szeptember 10.csütörtök
, 19.00 óra

Gyere el az előadásra, és elmondom miért tűnt el!

Biztosan jártál már úgy, hogy az (álmaid) pasija egyszer csak – minden magyarázat nélkül – eltűnt. Ez a ghosting. Nem szakított veled, egyszerűen soha többé nem hívott fel, pedig a randi szuper volt. Egy ideig vártad, aztán csalódottan – és egy újabb sebbel a lelkedben –  továbbléptél.

De miért tűnt el? Mit hibáztál?
Elmondom.

Mit gondolsz, miért tűnik el?

Mielőtt a barátnőddel folytatott véget nem érő beszélgetések után eldöntöd, hogy a pasi valószínűleg azért tűnt el, mert van rajtad három plusz kiló, vagy mert nem voltál elég jó az ágyban, esetleg sokat beszéltél, vagy túl sokat hallgattál, elárulom: bármivel magyarázod meg magadnak, nem ezért tűnt el. És, hogy miért vagyok ebben biztos?

Több, mint 40000 randit szerveztem. Ennyi ember osztotta meg velem az életét, a gondolatait. Én pontosan tudom, hogy miért tűnik el a pasi. Elmondták nekem.

Én pedig elmondom neked egy előadáson, aminek az ára 2490 forint (ez kevesebb, mint a lélekemelő kávézás ára a barátnőddel) hogy miért tűnik el a pasi.

Ide kattints, máris megveheted a jegyedet.

A legkegyetlenebb mondat, amit eddig hallottál: ezt mondják a pasik.

Egyébként elmondom neked most, miért tűnik el a pasi: azért, mert nem érzi jól magát veled. Akarod tudni miért?  Minden nő olyan férfire vágyik, aki férfi. Aki humoros, aki lenyűgöző, aki kedves, erős, aki elvarázsol, és különlegesnek tart. Igaz?  Van azonban egy nagy baj.

A férfinak fogalma nincs arról, hogyan legyen ilyen veled. Van egy sémája, ha belepasszolsz, oké, ha nem, akkor el fog tűnni. Szóval meg kell változnod. Meg kell neki mutatnod, hogyan járjon a kedvedbe.

Gyere el az előadásomra, ott minden kiderül, és mindent meg fogsz érteni (nagy eséllyel a következő randid sikeres lesz az előadás után). Ide kattints a jegyedért:

Tudom mit szeretnél a férfitől

 

Pontosan tudom, mire vágysz, mit szeretnél a férfitől. Azt, hogy hívjon többször. Azt, hogy több időt akarjon veled tölteni. Azt, hogy csak veled randizzon, csak neked legyen férfi, és téged akarjon. Azt szeretnéd, hogy veled (vagy együtt) tervezzétek a jövőt.

Olvasd vissza, és érts meg valamit: ezek közül amit szeretnél, tulajdonképpen egyetlen dolog sem rajtad múlik. Csakis rajta. Ő fog dönteni.

Itt van ez az előadás, amelyiken elmondom neked, hogyan nem fog többet eltűnni a pasi. De ne csak ezért gyere el, hanem azért is mert az előadás végén olyan megdöbbentő dolgot fogok neked elmondani, olyan fontosat, amelyik alapjaiban változtatja meg a világodat.

Ide kattints, én már szeretettel várlak. (Tényleg egy kávé ára a barátnőddel, semmi rejtett költség nincs):

Még valami: Az előadás végén kapsz tőlem egy hasznos ajándékot. Egy könyvet. De a többi majd csak ott derül ki. 🙂

Bús Tímea vagyok, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach. 11 évig foglalkozom a társkereséssel a társkeresés pszichológiájával. De ezek csak a tanulmányaim. Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy: 40.000 randit szerveztem.

Éppen ezért tudom, neked is sikerülni fog megtalálni azt a férfita, aki nem tűnik el,  csak még rosszul csinálod.

Tudom, hogy miért aggódsz. Ismerem a kételyeidet, az elvárásaidat. Tudom, hogy magadban keresed a hibát, a világban, hiszen „sikertelen vagy”. Ismerem aggodalmaidat.

Keresel valamit, és közben azon gondolkodsz, miért tűnik el?  Talán soha nem lesz részed abban a csodálatos szerelemben, melyre teljes szívemből vágysz.

Ismerem a kérdéseidet amit naponta felteszel magadban: Miért tűnik el? Hogy lehet, hogy még mindig egyedülálló vagy, pedig te mindent megteszel?  Lehet, hogy túl sok vagy? Vagy épp túl kevés? Egyáltalán veled van a baj?

Gyere el az előadásra, és 1,5 óra alatt minden kiderül.

Felkészülten gyere, és nyitottan, döbbenetes lesz az, amit megtapasztalsz majd!

Ugye eljössz?

Töltsd ki az űrlapot, és azonnal vedd meg a jegyedet
(kevesebb mint egy kétségbeejtő randin a kávé ára)

<div id="mmform190687" class="mmform" style="position:relative;padding-bottom:300px;height:0;overflow:hidden;max-width:100%;"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var uniqueId = 1906871574862211,listId = 99977,formId = 190687,iwidth=115,mmDomain='salesautopilot.s3.amazonaws.com',secondMMDomain='sw.marketingszoftverek.hu',spancont=false,secure=('https:' == document.location.protocol)?true:false;<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.14.min.js"></script>

Ekkor és itt várlak:

Időpont

2020. szeptember 10. 19.  óra

Kérjük, hogy a zavartalan kezdés érdekében pontosan érkezz! A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Helyszín

Spirit Központ
Budapest II. kerület, Árpád fejedelem útja 3-4. 
III. emelet 1. 

Parkolás az épület melletti utcákban lehetséges.

Belépő

2490 Ft, mely az előadáson és a kellemes hangulaton túl annak lehetőséget is tartalmazza, hogy feltedd kérdéseid a témában, s a gyakorlatban is hasznosítható választ kapj.

Érdekel az előadás, de sajnos ebben az időpontban nem érsz rá? Kövess a Facebookon, hiszen egy évben több alkalommal is megrendezésre kerül előadásom!