Safe Conversation! Az értő beszélgetés

Asszertív kommunikációs tréning, hogy Te is boldog kapcsolatban élhess!

Egész napos workshop a tudatos kacsolodásért !

2020. szeptember 5.  szombat 10 óra

Képeld el, hogy úgy beszélgetsz a pároddal, hogy véletlenül sem fogod megbántani. Egy teljesen új szinten kommunikáltok egymással.

A Safe conversion (talán biztonságos beszélgetésnek lehet fordítani) a kapcsolatotok egy új dimenziója lesz. Érdekelni fog, olvass tovább.

Ez a kommunikáció eddig ismeretlen oldala. Olyan, amely mentes mindenféle kritikától és ítélkezéstől, és a különbségek ellenére is a kapcsolódásra törekszik. A Safe Conversion egy forradalmian új módszer, amely a távolodás helyett a közeledésre és a teljességre fókuszál.

Téveszme, hogy ha szenvedsz a párkapcsolatodban akkor nem a megfelelő személlyel vagy! Inkább az az igaz, hogy ha – éppen – szenvedsz a párkapcsolatodban akkor valami új van kialakulóban.

A Safe Conversation lehetővé teszi, hogy bárkivel és bármiről tudjunk beszélgetni, hogy közben ne távoldjunk, hanem közeledjünk egymáshoz!

Hogyan és miért választod párnak az apukádat, vagy az anyukádat?

Számtalan tanulmány bizonyítja, hogy tudat alatt igyekszel magad mellé olyan társat választani amilyen a szülői mintád. Döbbenetes módon a szülők negatív tulajdonságait keresed a párodban. Egy férfi valószínűleg „elutasító” nőt választ majd magának, ha az anyukája „hideg” volt. Egy nő igazi „macsó” pasit, ha az apukája az volt. Ezzel nincs is gond egy darabig.

Aztán elkezdődik a harc.

Merthogy igazából nem erre vágytál. Itt az ideje tehát megváltoztatni a párod, a saját magad képére formálni őt. Mert mégis csak jobb lenne, ha melegszívű lenne. Vagy ha nem lenne szoknyapecér. Igaz?

Innentől a kapcsolat egy harc, és nem érzed magad biztonságban. Lehet, hogy tönkre is teszitek.

A Safe Conversation segíthet. Ez egy olyan technika, ami megtanít értőn beszélgetni, tudatosan kapcsolódni a párodra. Ha szeretnéd megtanítalak erre a technikára. Megtanítalak tudatosan kapcsolódni.

Gyere el egész napos tréningemre, 19990 forintnál sokkal többet ér ez a tudás. Kattints most, én már várlak!

De mi az a „kapcsolódás” amit megtanulhatsz?

Azért vagy pár(kapcsolat)ban, mert biztonságban vagy, mert szereted tudni, hogy van bennetek valami, amit csak egymással éltek meg. Ilyenkor a lelketek, a fizikai énetek is egymáshoz ér: kapcsolódik. Azért, hogy megtartsd, és fejleszd ezt a kapcsolódást fontos, hogy nem függőleges, hanem vízszintes tengelyen beszélgess a pároddal. És, hogy ez mit jelent?

Képzeld el, hogy szerelmes vagy a párodba, de hirtelen úgy érzed, lehetne még jobb. Ezért elkezded megváltoztatni, a magad képére formálni. Először a ruháit változtatod meg. Aztán ha hülye vicceket mesélt a társaságban akkor otthon megfedded érte, és felhívod a figyelmét, ne tegye, mert senkinek nem tetszett.

Ezt, és az ehhez hasonló viselkedési mintákat el kell felejtened, ehelyett meg kell tanulnod az asszertívabb, vízszintes kommunikációt.  Az értő beszélgetést, a teret, ahol mindketten biztonságban vagytok, ami nem rombol, hanem épít.

Gyere el a Safe Conversation workshopra és mindent megtanítok neked.
Csupán egy jobb cipő ára, 19.990 Ft.

Most kattints, mert fogynak a jegyek. (Nem szeretném ha túl sokan lennénk. A Safe Conversation csodát hoz az életedbe! A folyamat nagyon egyszerű és könnyen elsajátítható.  Megkapsz hozzá minden tudást és útmutatást.

Ha szeretnél Te is csodát a szerelmi életedben akkor kattints és gyere el! Csupán egy vacsi ára? Nem az a kérdés, hogy megengedheted-e hanem az, hogy miért nem engedheted meg magadnak, hogy ezt ne tanuld meg.

A folyamat nagyon egyszerű és könnyen elsajátítható. Egy nap alatt megtanulod. Kapni fogsz egy woorkbokot is, amelyben minden útmutatást megtalálsz szórol szóra.

Nem lesz más dolgod, mint használni, beépíteni a párkapcsolatodba és tárt karokkal fogadni a kapcsolódást.

Ebben az izgalmas témában én foglak kalauzolni Téged:

Bús Tímea, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach, mentálhigiénés segítő szakember, okleveles családi és válási mediátor, NLP tréner.De ezek csak a tanulmányaim. Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy: 4000 ember keresett eddig meg azért, hogy változzon a magánélete.

Éppen ezért tudom, neked is sikerülni fog megtapasztalni a csodát.

Tudom milyen,  amikor nem működik a párkapcsolatod,, ha darabokra törik a szíved és szinte az egész életed újra kell építened. Megtettem, többször is. Tudom mit jelent, ha félsz, ha szorongsz, ha úgy érzed nem vagy fontos a párodnak. Ismerős érzések. Segítek, hogy megértsd mi és miért történik a szerelmi életedben  és működő párkapcsolatodban élj.

Hiszek a szeretet erejében, a szerelemben, a változásban és a fejlődésben. Tudom, hogy az élet nem más, mint működő emberi kapcsolatok szövevénye. Azt is tudom, hogy a legboldogabbak azok az emberek, akik szeretetteljes emberi kapcsolatokban élnek.  Ebben segít a Safe Conversation!

Jelentkezz és foglalj helyet magadnak!

Jelentkezésed, amint megérkezett a bankkártyás fizetés  e-mailben visszaigazoljuk, s szabad helyed fenntartjuk számodra!

Várlak nagyon sok szeretettel és egy igazán mélyreható ismeretekkel és használható tudással szolgáló workshoppal, hogy Te is meghitt párkapcsolatban élj a pároddal! Mert csak így leszünk igazán boldogok!

<div id="mmform190634" class="mmform" style="position:relative;padding-bottom:300px;height:0;overflow:hidden;max-width:100%;"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var uniqueId = 1906341574809711,listId = 99977,formId = 190634,iwidth=115,mmDomain='salesautopilot.s3.amazonaws.com',secondMMDomain='sw.marketingszoftverek.hu',spancont=false,secure=('https:' == document.location.protocol)?true:false;<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.14.min.js"></script>

Ekkor és itt várunk:

Időpont

2020. szeptember 5. 10 óra

Kérjük, hogy a zavartalan kezdés érdekében pontosan érkezz! A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Helyszín

1126 Budapest, Márvány u. 29. 1/5
Integrál Mentoring

Parkolás az épület melletti utcákban lehetséges.

Belépő

19.990 Ft, melyet a bankkártyával fizethetsz.

Érdekel az workshop, de sajnos ebben az időpontban nem érsz rá? Vedd fel velem a kapcsolatot vagy kövess a Facebookon, hogy értesíthesselek a következő workshop időpontjáról.