Találd meg az Igazit!

Önismereti workshop, hogy Te is rátalálj az Igazira!

 

2020. október 3. vasárnap 9 óra

Több mint 40 000 randit szerveztem.

Ismerek 40 000 kifogást 40 000 gondot,

40 000 rossz választást.

Éppen emiatt készítettem neked egy egész napos önismereti tréninget. Ha elvégzed, megtalálod az igaz szerelmet.

Pontosan tudom miért nem találod meg az igazit. Tudom, milyen hibákat vétesz, és azt is, mit kell tenned ahhoz, hogy megtaláld azt, akit keresel. Megtudod, ha eljössz a „Találd meg  az Igazit” workshopra, ahol döbbenetes felfedezéseken mész majd keresztül.
A tréningen elmondom neked azt, hogy miért ne azt válaszd, akivel a legjobb a szex, azt, hogy miért kell elfelejtened az illúziókat, és miért nem érdemes várnod arra, aki szerinted (és ez fontos) tökéletes neked.

Kőkemény önismereti nap lesz, pszichodrámával és body work elemekkel.

AZT SZERETNÉM, HOGY IDÉN TE IS MEGTALÁLD A SZERELMET. ELMONDOM HOGYAN FOGOD!

Képzelj el egy szombat estét. Szingli vagy, mindent megtettél, de ma sem sikerült randipartnert szerezni. Megint otthon ülsz. Egyedül. Mondhatnám, hogy ez szuper, használd ki, és foglalkozz magaddal, van énidőd: olvass, élj a hobbidnak.

De tudom, hogy te nem ezt akarod.

Randizni akarsz, élni. Nagyokat nevetni. Sétálni, és őszintén beszélgetni. Hülyeségeket csinálni, mint mindenki más. Közös képeket posztolni az Instára, és a Facebookra. Kikapcsolódni, és feloldódni valakivel, valakiben.

De ehelyett az történik, hogy: egyre rosszabbul érzed magad, mert úgy érzed, hogy te senkinek nem kellesz. Megint leráztak, megint nem volt idejük rád. Értéktelennek érzed magad. A folyamatos csalódások és a kudarcok felőrölnek.

Ennek véget kell vetni. Elmondom miért vagy így, és hogyan oldjuk meg.

Bulvárpszichológiának tűnik, de nem az: ebben a pillanatban az történik, hogy még (igen, te) nem vagy kész arra, hogy befogadd a szerelmet. Lelkileg, még nem vagy felkészülve: éppen ezért észre sem veszed, hogy ott van.

A változás – azért, hogy szeress, és azért, hogy szerethess – benned kezdődik.

Azért van szükséged a Találd meg az Igazit tréningre, hogy felismerd, miben kell változnod (és meg is változz), hogyan kell változnod, és felkészítsd magad a mindent elsöprő, elementáris erejű szerelemre, ami az út végén vár.

Gyere velem, és megváltoztatjuk az életedet. Bízz bennem, egyetlen pillanatra sem hagylak el.

Persze, választhatod, hogy tovább mész a saját utadon: vársz a szerelemre még néhány hónapot, hátha bekopog hozzád. De nem fog, különben már megtette volna.

 

                                       A Találd meg az Igazit trénig mindent megváltoztat majd.

Képzelj el egy olyan tréninget, amiben benne van az összes tudásom tapasztalatom, amit az általam szervezett
40 000 randiból szűrtem le. Tedd mellé a legnevesebb amerikai pszichológusok összes tudását.

És benne vagyok én. És te.

Ezért fog működni.

Csupa jót kapsz, de míg odaérünk, nehéz lesz. (Igen, sírni is fogsz.)

 

!

Ekkor és itt várunk:

Időpont

2020. október 3. 9 óra

Kérjük, hogy a zavartalan kezdés érdekében pontosan érkezz! A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Helyszín

1126 Budapest, Márvány u. 29. 1/5
Integrál Mentoring

Parkolás az épület melletti utcákban lehetséges.

Belépő

14.990 Ft, melyet a bankkártyával fizethetsz.

Hozd el a barátodat/barátnődet, s ha ketten érkeztek, 10% kedvezményt kaptok, így a belépő ára csak 13.490 Ft/fő lesz.

Érdekel az workshop, de sajnos ebben az időpontban nem érsz rá? Vedd fel velem a kapcsolatot vagy kövess a Facebookon, hogy értesíthesselek a következő workshop időpontjáról.

Ebben az izgalmas témában én foglak kalauzolni Téged:

Bús Tímea vagyok, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach. 11 évig foglalkozom a társkereséssel a társkeresés pszichológiájával.

Tudom, hogy miért aggódsz. Ismerem a kételyeidet, az elvárásaidat. Tudom, hogy magadban keresed a hibát, a világban, hiszen „sikertelen vagy”. Ismerem aggodalmaidat.

Keresel valamit, és közben azon gondolkodsz, miért nem sikerül?  Talán soha nem lesz részed abban a csodálatos szerelemben, melyre teljes szívemből vágysz.

Ismerem a kérdéseidet amit naponta felteszel magadban: Mi a baj veled? Hogy lehet, hogy még mindig egyedülálló vagy, pedig te mindent megteszel?  Lehet, hogy túl sok vagy? Vagy épp túl kevés? Egyáltalán veled van a baj?

Gyere el a tréningre, és egy pár óra alatt minden kiderül.

Felkészülten gyere, és nyitottan, döbbenetes lesz az, amit megtapasztalsz majd!

(Azt előre elmondom: nem veled van a baj….)

Ugye eljössz?

                                                            Ide kattints, és azonnal vedd meg a jegyedet (kevesebb mint egy kétségbeejtő randin a jobb vacsora ára)

Jelentkezésed, amint megérkezett a bankkártyás fizetés  e-mailben visszaigazoljuk, s szabad helyed fenntartjuk számodra!

.Várlak nagyon sok szeretettel és egy igazán mélyreható ismeretekkel és használható tudással szolgáló workshoppal, hogy Te is meghitt párkapcsolatban élj az Igazival! Mert csak így leszünk igazán boldogok!

<div id="mmform190630" class="mmform" style="position:relative;padding-bottom:300px;height:0;overflow:hidden;max-width:100%;"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var uniqueId = 1906301574808567,listId = 99977,formId = 190630,iwidth=115,mmDomain='salesautopilot.s3.amazonaws.com',secondMMDomain='sw.marketingszoftverek.hu',spancont=false,secure=('https:' == document.location.protocol)?true:false;<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.14.min.js"></script>