Örülök Neked,

Tudom miért jöttél. A megoldásokért. A kulcsokért. Azért, mert valami nincs rendben a párkapcsolatodban.

Tényleg örülök neked, mert egy nagyon komoly lépésre szántad el magad. Nem mindenki meri ezt meglépni.  Te, különleges vagy.

Szeretnélek megkérni valamire.

Ebben a videóban komoly dolgokról fogok neked beszélni. Tulajdonképpen minden szónak jelentősége van. Éppen ezért arra kérlek, hogy akkor indítsd el a videót amikor készen állsz, amikor senki nem zavar, és tudsz koncentrálni.

A NEGYEDIK KULCS

Az a helyzet, hogy meg kell tanulnod elengedni.

Ez egy nehéz, és rögös út (például ki kell dobnod a cheklist-jeidet), viszont, ha sikerült brutális kisugárzásod lesz, olyan, ami vonzza az ellenkező nemet. Egyszerűen azért, mert te egy értékes ember vagy és megérdemelsz egy önmagától működő kapcsolatot, egy olyat, ahol szeretnek, ahol megbecsülnek, és amelyiknek minden pillanatát élvezed.

Meg fogod találni a szerelmet. Indítsd el a videót, elmondom hogyan.

 

Valóra váltanád a hallottakat? Jelentkezz és alkalmazd! A Találd meg az Igazit – 49 nap a szerelemért című kurzus segít megszeretni saját magadat és segít az igazi, boldog párkapcsolat megtalálásban is!

A hanganyag egyben ízelítő a Találd meg az Igazit – 49 nap a szerelemért című kurzushoz is, ahol tovább fejlődhetsz.

Mit adhat neked a 49 napos kurzus?

  • Elfogadás – Tisztán látod majd, hogy valójában mindig Te alakítottad a szerelmi kapcsolataidat. Nem rajtad keresztül történt, ami történt, hanem általad.
  • Szeretet – Te magad is átérezheted, hogy egyedi és megismételhetetlen vagy.
  • Változás – Megtalálhatod és felszámolhatod a láthatatlan gátjaidat egyszer s mindenkorra.
  • Önbizalom – Felismerheted, hogy van erőd, nem is kevés. Azt is megtanulhatod, hogyan használhatod az erődet a szerelmi céljaid eléréséhez.

Szeresd meg magad végre! Tisztán és őszintén – ahogy mindig is megérdemelted volna – ebben segít a 49 napos kurzus.