Nagyon örülök, hogy fejlődésre, tapasztalatok és törvényszerűségek megismerésére(és meghaladására) vágysz! Íme a 4 kulcs, mely megismerésével máris sokkal közelebb jutottál ahhoz, hogy megtaláldaz Igazit! A lehető legjobb döntést hoztad, mert ez a hanganyag az első lépés ahhoz, hogy elindulj egy önismereti úton a sikeres párkapcsolat felé. Hogyan válhat a 4 kulcs leginkább hasznodra? Hallgasd meg figyelmesen a hanganyagot, és ne csak egyszer! Hagyd, hogy a gondolatok elérjenek. Nem pusztán remélem, egyenesen tudom, hogy olyan tudásra találtál most rá, ami valóban szolgálni fog Téged és hasznodra válik.
Szeretettel, Bús Tímea

Kulcsok az Igazihoz– 20 perces hanganyag

Fogadd szeretettel azt a hanganyagot, melyet tiszta szívvel és segítő szándékkal állítottam össze Neked. Benne minden értékes tudást 11 év munkája, 40.000. randevúszervezés tapasztalata, az egyéni coachingra érkezőkkel folytatott beszélgetések és saját nehézségeim leküzdése során szereztem meg.

 

A lejátszáshoz nyomd meg a play gombot!

Valóra váltanád a hallottakat? Jelentkezz és alkalmazd! A Találd meg az Igazit – 49 nap a szerelemért című kurzus segít megszeretni saját magadat és segít az igazi, boldog párkapcsolat megtalálásban is!

A hanganyag egyben ízelítő a Találd meg az Igazit – 49 nap a szerelemért című kurzushoz is, ahol tovább fejlődhetsz.

Mit adhat neked a 49 napos kurzus?

  • Elfogadás – Tisztán látod majd, hogy valójában mindig Te alakítottad a szerelmi kapcsolataidat. Nem rajtad keresztül történt, ami történt, hanem általad.
  • Szeretet – Te magad is átérezheted,hogy egyedi és megismételhetetlen vagy.
  • Változás – Megtalálhatod és felszámolhatod a láthatatlan gátjaidategyszer s mindenkorra.
  • Önbizalom – Felismerheted, hogy van erőd, nem is kevés. Azt is megtanulhatod, hogyan használhatod az erődet a szerelmi céljaid eléréséhez.

Szeresd meg magad végre! Tisztán és őszintén – ahogy mindig is megérdemelted volna – ebben segít a 49 napos kurzus.