Találd meg az Igazit!

8 hónap, és rátalálsz az Igazira!

„Talán nem is olyan nehéz! Talán könnyebb, mint gondolnád! …és az a legjobb az egészben, hogy meg tudom mutatni, hogyan csináld!”

Bús Tímea

Több mint 40 000 randit szerveztem. Ismerek 40 000 kifogást 40 000 gondot, 40 000 rossz választást. Éppen emiatt készítettem neked egy 8 hónapos  önismereti tanfolyamot ( 8 alkalom csoportos önismereti nap és 49 nap egyéni munka, 8 hónapon át). Ha elvégzed, megtalálod az igaz szerelmet.

 

A tanfolyam legközelebb indul:
2020.10.10.
A jelentkezés határideje:
2010.10.06.

Azt szeretném, hogy idén te is megtaláld a szerelmet. Elmondom hogyan fogod!

Képzelj el egy szombat estét. Szingli vagy, mindent megtettél, de ma sem sikerült randipartnert szerezni. Megint otthon ülsz. Egyedül. Mondhatnám, hogy ez szuper, használd ki, és foglalkozz magaddal, van énidőd: olvass, élj a hobbidnak.

De tudom, hogy te nem ezt akarod.

Randizni akarsz, élni. Nagyokat nevetni. Sétálni, és őszintén beszélgetni. Hülyeségeket csinálni, mint mindenki más. Közös képeket posztolni az Instára, és a Facebookra. Kikapcsolódni, és feloldódni valakivel, valakiben.

De ehelyett az történik, hogy: egyre rosszabbul érzed magad, mert úgy érzed, hogy te senkinek nem kellesz. Megint leráztak, megint nem volt idejük rád. Értéktelennek érzed magad. A folyamatos csalódások és a kudarcok felőrölnek.

Ennek véget kell vetni. Elmondom miért vagy így, és hogyan oldjuk meg.

Bulvárpszichológiának tűnik, de nem az: ebben a pillanatban az történik, hogy még (igen, te) nem vagy kész arra, hogy befogadd a szerelmet. Lelkileg, még nem vagy felkészülve: éppen ezért észre sem veszed, hogy ott van.

A változás – azért, hogy szeress, és azért, hogy szerethess – benned kezdődik.

Azért van szükséged a Találd meg az Igazit tanfolyamra, hogy felismerd, miben kell változnod (és meg is változz), hogyan kell változnod, és felkészítsd magad a mindent elsöprő, elementáris erejű szerelemre, ami az út végén vár.

Gyere velem, és 49 napos kurzussal megváltoztatjuk az életedet. Bízz bennem, egyetlen pillanatra sem hagylak el.

Persze, választhatod, hogy tovább mész a saját utadon: vársz a szerelemre még néhány hónapot, hátha bekopog hozzád. De nem fog, különben már megtette volna.

A Találd meg az Igazit tanfolyam mindent megváltoztat majd.

Képzelj el egy olyan tanfolyamot, amiben benne van az összes tudásom tapasztalatom, amit az általam szervezett 40 000 randiból szűrtem le. Tedd mellé a legnevesebb amerikai pszichológusok összes tudását.

És benne vagyok én. És te.

Ezért fog működni, de elmondom, hogy pontosan mit kapsz a kurzuson.

Csupa jót, de míg odaérünk, nehéz lesz. (Igen, sírni is fogsz.)

Ezen a kurzuson nem üres frázisokat, idétlen idézeteket, és önbizalomnövelő bullshitet kapsz majd, hanem kőkeményen fogunk dolgozni.

Rájövünk, milyen olyan mintáid vannak, amiket mindig követsz, és miért ragadsz bele. Kitaláljuk, és együtt megoldjuk, hogy például miért a kigyúrt macsók tetszenek csak neked, és miért lepődsz meg, hogy mindig elhagynak (vagy éppen miért mindig a párkapcsolatban élőkbe szeretsz bele). A kurzuson szembesítelek a múlttal, és túl is lépünk rajta, megkeressük azokat az értékeidet: amikkel ha tisztában leszel, nagyobb lesz az önbizalmad.

Lesz ennél jobb is: megmutatom neked a vonzerődet, megtaláljuk az ellenállhatatlan nőt/férfit, aki benned lakik, azért, hogy amikor csak akard bevethesd. Megtanítalak elfogadni, mert ez az egyik legnehezebb, de ezzel együtt megtanítalak szeretni, legfőképpen magad.

De nem az a kérdés, hogy mit tanítok meg neked.

Az a kérdés, hova jutunk: nyitottabbá válsz, megértőbbé, és elfogadóbbá, úgy, hogy közben megmaradsz önmagad. Ez pedig nyílegyenes út ahhoz, hogy megtaláld a párodat.

Kattints, ha készen állsz megtalálni a másik feledet, ha készen állsz szeretni.

Így épül fel a tanfolyam?

 • 49 db különálló tananyag e-mailben
  49 napon át kapni fogsz egy írásos tananyagot, kiegészítve praktikus hanganyagokkal és gyakorlatokkal.
 • 7 + 1 alkalom önismereti nap és csoportos workshop
  A kurzus ideje alatt hétvégenként egy egész napos önismereti csoportos workshopon vehetsz részt, ahol  pszichodráma és bodywork technikával elmélyülünk az önismeretben.
 • 2 db személyes online coaching
  A kurzus időtartama alatt két alkalommal 30 perces személyes online coachingra is lehetőséged van, ami felbecsülhetetlen segítség a tanultak elmélyítéséhez és az önismereti munkához.

Mit ad MÉG a tanfolyam Neked?

Különleges workshop a kurzus végén

Egész napos záró workshop egy meghitt, szeretetteljes  együttlét a csoport tagjaival. A finálé segít, hogy méltón és emlékezetesen zárd a múltat és nyisd meg az új, szerelemmel átszőtt fejezetet.

A témák – 8 hónap a szerelemért

1 HÓNAP:

Megtanítunk a befogadásra

(1 egész napos önsimereti nap + 6 nap tananyaga emailban)

A kurzus első hetében azt nézzük meg, hogy miért nem állsz még készen az ÚJ befogadására? Miért mindig ugyanaz történik veled: ugyanaz, amit már unsz. Már az első héten meghatározzuk a célodat, amit el is fogunk érni a hetedik hét végére.

3 hÓNAP:

Elengedjük a hiedelmeket

(1 egész napos önsimereti nap + 6 nap tananyaga emailban)

Mindenki, aki sebet ejtett rajtad, elültetett benned egy negatív gondolatot: hogy nem vagy megfelelő, hogy kevés, vagy, hogy éppen sok. Nem vagy elég szép, vagy elég kedves. Nem vagy szerethető.  Ezek negatív gondolatok. Elűzzük őket, mert igenis értékes vagy, és szerethető.

5 hÓNAP:

Szeresd meg önmagad!

(1 egész napos önsimereti nap + 6 nap tananyaga emailban)

Ez a hét lesz a legmegdöbbentőbb: képzeld el, hogy végre szereted önmagad. Képzeld el, hogy szerethető vagy, hogy téged is vár valaki, akinek te vagy a mindene. Ezen a héten azt tanuljuk meg, hogyan látnak téged, és te hogyan látod magad. Aztán minden összeáll, és meglátod magad, a szerethető éned.

7 hÓNAP:

Kommunikálunk

(1 egész napos önsimereti nap + 6 nap tananyaga emailban)

Tudtad, hogy a tökéletes kommunikáción sok minden múlik? Egy hét, és megtanulod a tiszta, tökéletes kommunikációt. Pozitívan fogsz kommunikálni, élmény lesz minden veled töltött perc.

2 hÓNAP:

A felelősségvállalás hete

(1 egész napos önsimereti nap + 6 nap tananyaga emailban)

Mindenki, aki valaha szerepet játszott az életedben, de már nem, otthagyott benned egy apró, vagy nagyobb sebet. Amikor valaki megjelenik, ezeket a sebeket tépi fel újra, és újra, ezért ezeket el kell felejteni, ezektől meg kell szabadulnod, mert részben ezért vagy egyedül. Bár minden kapcsolatban van felelősségünk, egy hét alatt elfelejtjük a régi sebeket és tiszta lappal indulunk.

4 hÓNAP:

Használd vonzerődet a szerelem bevonzására!

(1 egész napos önsimereti nap + 6 nap tananyaga emailban)

Azt tanuljuk meg ezen a héten, hogyan lehetsz egy kapcsolatban önmagad, a szerethető, kompromisszumok nélküli, teljes, kerek felnőtt. Közösen fedezzük fel azt a felnőttet, akit eddig elnyomtál magadban, azt a felnőttet, aki másik felnőtteknek vonzó és értékes.

6 hÓNAP:

Felkészülünk az újra

(1 egész napos önsimereti nap + 6 nap tananyaga emailban)

A hatodik hétre felkészülten várod az újat. Ha most visszatekintenél a hat héttel ezelőtti énedre, már teljesen tisztán látod, hogy miért nem működött a párkeresésed, miért nem működtek a kapcsolataid. Mostanra szereted magad, tisztában vagy magaddal, és pontosan tudod, mit szeretnél.

8 hónap: finálé

(1 egész napos önsimereti nap)

Ha eljutottál ide, akkor ez lesz az a pillanat, amikor minden összeér. A pillanat, amikor mindent felismersz, és minden megváltozik. Elengedjük a kezed, mert készen vagy. Készen vagy, és meg fog találni téged az aki már régen keres, csak eddig nem látott.

Bús Timea

Bús Tímea élevezetési coach

Bús Tímeáról

 

Életvezetési coach, korábban a Duals Társkereső Iroda vezetője. 12 éve foglalkozik a társkeresőket, egyedülállókat érintő problémák feltárásával és megoldásával.

 

Diplomáját mentálhigiénés segítő szakon szerezte a Károli Gáspár Református Egyetemen, okleveles családi és párkapcsolati mediátor, NLP tréner. Szemléletmódjára nagy hatást gyakorolt a keleti filozófia. A saját személyes fejlődését és a naprakész szakmai ismeretek megszerzését kulcsfontosságúnak tartja, ezért folyamatosan képezi magát hazai és külföldi tanfolyamokon.

 

„Tapasztalatból mondhatom, s ebben egészen biztos vagyok, hogy ha most rátaláltál erre a kurzusra, akkor egy okos, intelligens, az élet sok más területén sikeres, mélyérzésű, nagylelkű ember vagy. Telis-tele szeretettel, megértéssel és figyelemmel. Azonban mindennek ellenére sok aggodalom és kétely is lakik benned, hiszen a párkapcsolattal teljes, boldog élet úgy tűnik, számodra még várat magára.

 

Korábban, társkereső irodámon keresztül jó néhány sikertörténetnek lehettem közvetve vagy közvetlenül részese, coachként klienseim jelentős része szintén magánéleti problémáik feltárása és megoldások okán jön el hozzám. Tudom, hogy van, akinek látszólag könnyen jön a boldogság, míg mások hosszú időn keresztül keresnek, kutatnak, változnak, fejlődnek, vagy épp bukdácsolnak, míg rájuk talál az a misztérium, amit szerelemnek nevezünk.

 

A Találd meg az Igazit – 49 nap a szerelemért program mindazon tapasztalat esszenciája, melyet 11 év alatt gyűjtöttem a társkeresőkkel és a klienseimmel folytatott munka során. Sőt, saját megéléseimet is tartalmazza: mindannak lenyomatát, amin én magam is átmentem, míg új lehetőségeket kaptam a boldogulásra. Nagyon sok nehézségem ellenére mindig felálltam, újrakezdem és sikerült azzá a nővé válnom, aki mindig is szerettem volna lenni.

 

Hiszek a szerelemben, az Igaziban és a működő emberi kapcsolatokban. Tudom, hogy csak akkor lehetünk igazán boldogok, ha szeretetben élünk egy olyan emberrel, aki támogat, aki igazán lát és aki szeret bennünket. Aki mellett azok lehetünk, akik valójában vagyunk. Nekünk embereknek szükségünk van egymásra, nem tudunk azzá az emberré válni, aki egyedül lennénk Az életünk egyedül soha nem lesz olyan boldog, mint egy meghitt párkapcsolatban.

 

Örömmel segítek felfedni annak a kulcsát, hogy mi kell ahhoz, hogy rátalálj végre a vágyott boldogságra!”

8 hónap  alatt megalapozhatod a boldog jövődet

Vannak dolgok, melyek értéke nem fejezhető ki pénzben. A legboldogabb emberek azok, akik szoros és működő emberi kapcsolatokban élnek.

Ilyen az önmagunkra való rátalálás, az Igaz Szerelem bevonzása, a boldog párkapcsolat megélése is.

Egyesek „mázlisták”, különösebb küzdelem nélkül pottyan az ölükbe a szerelem. És vannak, akik hosszú évekig a sötétben tapogatóznak, újra meg újra elbuknak, sokat szenvednek és céltalanul bolyonganak, mire rájuk mosolyog a szerencse és megtalálják párjukat.

Ez a tanfolyam megkímél téged attól, hogy a csodára kelljen várnod, hogy még több időt veszíts az üresjáratokkal a társkeresés útvesztőiben és neked is a vakszerencsére kelljen bíznod magad.

A kellő önismerettel felvértezve, magabiztosan várhatod az Igazit.

Az önismereti tanfolyammal ezeket kaphatod meg:

 • A TUDÁST, amely képessé lesz a tiszta és mély változásra.

Bús Tímea tudásanyaga attól olyan páratlan, hogy a kimagasló elméleti felkészültség esetében kivételes gyakorlati tapasztalattal párosul. Párkapcsolati tanácsadóként, egyéni coachként, korábbi társkereső irodájában vagy önismereti tréningek vezetőjeként százaknak segített már rátalálni az önmagukhoz, a boldogságukhoz vezető útra.

 • A sikeres felkészülést a BOLDOG PÁRKAPCSOLATRA.

Lehet, hogy eddig nem találtad a szerelmet, ám ha mersz lépni és tenni a boldogságért, a felkészülés elnyeri majd a méltó jutalmát.

 • A VÁLTOZÁST, melynek során Te magad válsz Igazivá valaki más számára.

Ez a változás attól olyan értékes, hogy te viszed véghez. Hogy te küzdesz meg érte, hogy lépésről lépésre felfedezed valódi önmagadat. „Azért vagyunk a világon, hogy összhangban éljünk. Akik megértik ezt, nem harcolnak többé.”– Buddhának tulajdonítják ezt a mondást, amelynek a párkapcsolatok világában is érvényes igazságát te is átérezheted. Ha összhangba kerülsz önmagaddal, másokhoz is képes leszel közel kerülni.

..ÉS  MÉG  AJÁNDÉKAT  IS KAPSZ!


A tanfolyam elvégzése után az alábbiakkal is gazdagodhatsz:

„Igaz Felébredés” önismereti e-book

A rendelkezésedre bocsátom azt a különleges technikát, amely öt lépésen keresztül vezet végig az Igaz Felébredésen, komoly segítséget nyújtva az önismereti folyamat még további elmélyítésében.

Miért tűnik el?

Megkapod azt a tudásanyagot, amit 12 év munkája és tapasztalata alapján állítottam össze arról, hogy vajon miért tűnik el a randevúpartnered? Értéke 9.990 Ft. Meg fogsz lepődni!

Foglaljuk össze, mit nyújt neked ez a tanfolyam:

 • Szintet lépsz az önismeretben. Ezen a magasabb szinten természetes lesz, hogy becsülöd és szereted önmagadat, hogy elfogadod a hiányosságaidat, hogy kiállsz magadért és többet nem éred be az Igazinál kevesebbel a szerelemben.
 • Életvezetési segítséget kapsz. Ha bármilyen kérdésed adódik a tanultakkal kapcsolatban, megkapod rá a személyre szabott szakértői választ, akár a zárt Facebook-csoportban vagy az egyéni coaching keretein belül vagy a hétvégi csoportban.
 • Megértő, támogató közösségbe kerülsz. Akik Hozzád hasonlóan az Igazit szeretnék megtalálni és ezért minden tőlük telhetőt megtesznek. Felszabadító lesz megtapasztalni, hogy problémáddal nem vagy egyedül és együtt rálátni a tudattalan mintákra. A bodywork és a pszichodráma segít meghaladni azokat!

Elég eltökélt vagy, hogy magad is Igazi legyél valaki számára? Te is útnak indulsz az Igazi felé?

A 8 hónapos kurzus díja egy összegben, ajándékokkal

 (8 alkalom csoportos önismereti nap és 49 nap egyéni munka, 8 hónapon át).

119.900. Ft

Részletben a havi találkozások alkalmával, de ajándékok nélkül

havi 20.000. Ft/alkalom

235 000 forintot érő kurzusra jelentkezhetsz, mindössze 119. 900 forintért!

A kurzus díja nem több, mint egy 10 alkalmas egyéni tanácsadásé*, de az alábbiakból láthatod, hogy sokkal többet kapsz:

42 különálló tananyag e-mailben, értéke 2 500/nap Ft, összesen 105 000 Ft.

 • 8 alkalom személyes workshop – értéke 15.000. Ft/  alkalom.  Értéke összesen: 120 000 Ft.
 • Két személyes online coaching, értéke 10 000 Ft.

(*Egy egyéni konzultáció, életvezetési tanácsadás piaci ára jelenleg legalább 10-20 0000 Ft.)

Arról nem is beszélve, hogy a tanfolyam valódi értéke szinte felbecsülhetetlen, hiszen a SZERELMET, a vágyott BOLDOGSÁGOT és nem utolsósorban ÖNMAGAD találhatod meg általa!


A döntésed megerősítheti az kutatás, ami Robert Waldinger, a Harvard Egyetem híres-neves pszichológusa tett közzé. 75 éven keresztül vizsgáltak 724 embert, s a fókusz azon volt, hogy kiderítsék, vajon az emberek szerint és ehhez képest a valóságban mitől lesz jó az életünk

A kutatás azt bizonyította, hogy közösségi kapcsolatok nagyon jó hatással vannak ránk, a magányosság mérgező, akár egyedül van az illető, akár társkapcsolatban

A kutatás bebizonyította, hogy azok voltak a legboldogabbak, akik igazán tudtak számítani a családjukra, akik boldog párkapcsolatban éltek.

És íme még egy kutatás:

A New York Times-nál dolgozó David Brooks kutatása szerint: „Az emberek messze túlbecsülik a munka, a pénz és az ingatlanok értékét. És messze alulbecsülik az intim kötődések értékét. Minél mélyebb kapcsolatai vannak valakinek, annál boldogabb lesz. A hosszú távú házasságokban élő emberek sokkal boldogabbak, mint azok, akiknek ez nem adatik meg.”

És végül az utolsó kutatás, csak, hogy valóban elhidd mitől leszünk igazán boldogok! A Virginiai Egyetem kutatása szerint a házas vagy párkapcsolatban élő emberek kétszer nagyobb eséllyel állítják magukról, hogy „nagyon boldogok,” mint az egyedülálló emberek.

A „nagyon boldognak” igazából pénzügyi értéke is van. David Blanchflower és Andrew Oswald közgazdászok közvélemény kutatást végeztek százezer amerikaival és brittel, és arra a következtetésre jutottak, hogy a házasság évi 100.000 dollárt ér azaz közel 3 millió Ft- ot. 3 milliónyi boldogsággal gazdagodsz minden évben, amíg kapcsolatban élsz. Ha a következő 35 évben párkapcsolatban fogsz élni, az több mint 100 millió Ft. értékű boldogságot jelent a számodra, csak azért, mert a megfelelő partnert választottad. Tudom, hogy képtelen összegnek tűnik a 100 milliónyi boldogság. De okkal hallottad már korábban is, hogy „a boldogságnak nincs ára.” Mennyit érne neked, hogy az életed végéig egy párod legyen az életedben, aki támogatna, hinne benned és szeretne?

Egy ember van a világon, aki elősőorban tehet mindezért! TE MAGAD!

Csupán  7 hónap érted, a szerelemért és egy káprázatos új jövőért. Egy olyan jövőért, amelyben meghittség, bizalom, szerelem és szenvedély van. Amelyben az lehetsz, aki vagy, ahol biztonságban érzed magad és amelyben őszintén elmondhatod, hogy mit is érzel. Hidd el, hogy ez elérhető! Nem is olyan messze van, csak tenni kell érte.

Ez a 7 hónap lehetőség arra, hogy megváltozzon a szerelmi életed – csak rajtad áll.

A kurzus legalább 8 fő jelentkezése után indul. Jelentkezésed követően felvesszük Veled a kapcsolatot e-mailban.

A tanfolyam árát átutalással rendezheted, a jelentkezést követő első levél tartalmazni fogja az ehhez szükséges számlaszámot, valamint azokat a legfontosabb információkat, melyek a kurzus megkezdéséhez szükségesek.

A Találd meg az Igazit – 7 hónap a szerelemért tanfolyam eddigi résztvevőinek tapasztalásai

„A tanfolyam nekem mindenekelőtt abban segített, hogy eszközöket kapjak korábbi, előnytelen szokásaim átformálásához és egy újfajta hozzáállás kialakításához. Azóta rendeződött a magánéletem, hiszen kellően nyitottá és befogadóvá váltam és főként elkezdtem hinni magamban. Mostanra boldog szerelemben élek, és nem akarom elkiabálni, de nagyon úgy tűnik, hogy ez még sokáig így is lesz! Mindenkinek csak ajánlani tudom a tanfolyamot!”

Zita – 38 éves

”A nőkkel való viszonyom drámai volt. Drámai véggel. Már kezdtem azt hinni, hogy nem kellek a nőknek. Vagyis, akik nekem kellettek azoknak én nem voltam vonzó, és fordítva. Úgy éreztem zsákutcába értem. A tanfolyamon felismertem a párkapcsolati mintám és azt a hitrendszert, ami félrevezetett éveken át. Átalakítottam egy olyan meggyőződéssé, amelyben helye van az igaz szerelemnek Az ismerkedés ezek után nem jelentett többé gondot. ”

Kristóf – 45 éves

”Évtizeden keresztül csak szeretői viszonyt folytatottam. Önbecsülésem a padlón volt, és mélyen legbelül azt éltem meg, hogy nem érdemlem meg az igaz szerelmet. Ma már, mintha csak egy ködös emlék lenne egykori önmagam és mindezt a Találd meg az Igazit kurzusnak köszönhetem. Én megtaláltam az Igazit – mégpedig legbelül, magamban és ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattam. ”

Edina – 39 éves