Köszönöm, hogy részt veszel a wokshopon!

Rólam

Bús Tímea, párkapcsolati tanácsadó, életvezetési coach, mentálhigiénés segítő szakember, okleveles családi és válási mediátor, NLP tréner.

Tudom milyen, ha darabokra törik a szíved és szinte az egész életed újra kell építened. Megtettem, többször is. Tudom mit jelent, ha félsz, ha szorongsz, ha úgy érzed nem vagy elég jó. Ismerős érzések. Segítek, hogy megértsd mi és miért történik az életedben. Hogy elfogadd azt, ami van és működő párkapcsolatodban élj.

Közel tíz éve foglalkozom párkapcsolatokkal. Több ezer egyedülálló keresett meg, hogy segítsek megtalálni a szerelmet. Ma már abban tudok segíteni, hogy szerelmes legyél önmagadba és elkezdj hinni a közöttünk lévő szeretet térben.

Hiszek a szeretet erejében, a szerelemben, a változásban és a fejlődésben. Tudom, hogy az élet nem más, mint működő emberi kapcsolatok szövevénye. Azt is tudom, hogy a legboldogabbak azok az emberek, akik szeretetteljes emberi kapcsolatokban élnek. És persze elégedettek önmagukkal és az életükkel is.

“Az élet nem lehet egész, de attól lehet teljes” – mondja Pál Feri. Segítek abban, hogy az önismereti útra lépve teljes életet élj, hogy valami nagyszerűt varázsolj még a legnehezebb élethelyzetekből is. Ha nekem sikerült, akkor Neked is fog! 🙂Csak indulj el a fejlődés és változás útján! 🙂 És az élet válaszolni fog rá! Ez a legszebb az egészben. 🙂

Ekkor és itt várlak:

Időpont

2018. március 10.  10 óra

Kérjük, hogy a zavartalan kezdés érdekében pontosan érkezz! A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Helyszín

1126 Budapest, Márvány u. 29 1/5
Integrál Mentoring

Parkolás az épület melletti utcákban lehetséges.

Belépő

14.990 Ft, melyet a bankkártyával fizethetsz.

Hozd el a barátodat/barátnődet, s ha ketten érkeztek, 10% kedvezményt kaptok, így a belépő ára csak 13.490 Ft/fő lesz.

Érdekel az előadás, de sajnos ebben az időpontban nem érsz rá? Vedd fel velem a kapcsolatot vagy kövess a Facebookon,hogy értesíthesselek a következő workshop időpontjáról!