Tudom, többször padlóra küldött az élet. Azt is tudom, hogy rengetegszer csalódtál. Tudom, hogy megbántottak és darabokra törték az egyébként is féltve óvott szíved.Tudom, hogy milyen az, amikor úgy érzed, Te vagy az egyetlen ember, akit elkerül a szerelem. Tudom, mert átéltem. Tudom, hogy nagyon nehéz, tudom, hogy mennyire fájhat most Neked. Teljes mértékben együttérzek Veled…..

Amióta tombol az internetes randi őrület, egyre nehezebb megtalálni a szerelmet. Egyre csúnyább dolgokat tesznek meg egymással az emberek. Nincs különbség nők és férfiak között. Egyformán méltatlanul viselkednek. Mi a Duals Társkeresőben a személyességben hiszünk. Sokkal megbízhatóbb és emberibb forma, mint  az online keresés. Az online felület, a világháló, a képernyő mindent elbír….  Egyszer egy kedves férfi társkeresőnk elmondta, hogy azért hagyott fel a netes kereséssel, mert belefáradt a hazugságokba. Ő is hazudott, és neki is hazudtak. A nők a súlyukkal és az életkorukkal játszanak. A férfiak pedig mindennel. Amit csak elbír a képernyő és sajnos elég jól bírja…..

Ebből a körből csakis tudatosan lehet kiszállni. Az internet, a lájkok gyűjtése sajnos függővé tesznek bennünket. Ha a neten keresgélsz, biztosan előfordult már Veled, hogy éppen egy jó levelezésben voltál mégis megnézted a kínálatot….talán még randiztál is. Ezt csinálják a netes keresők.

Rengeteg rémtörténetet hallottam az internetről. 11 éve vezetem a Duals Társkeresőt, több ezer esetet hallottam. Sajnos egyre kacifántosabb történetekkel rukkolnak elő.

De nem kell csúnya történet ahhoz, hogy elkezdj félni attól, hogy egyedül maradsz. Ha egy párszor elillant a randipartnered,  vagy elhagyott a szerelmed,  vagy megcsaltak és ez nincs megdolgozva benned,  törvényszerű félni attól, hogy ismét elhagynak, ismét megcsalnak majd téged. Ha ettől félsz, sajnos úgy viselkedsz, hogy ez rendszerint meg is történik veled. Az élet  hajlamos mintákban viselkedni, a párkapcsolat terén főleg.
A Találd meg az Igazit kurzust ezzel kezdjük. A legfontosabb feladat, hogy rájöjjünk arra, mi az, ami újra és újra megtörténik velünk….Gondold csak át, vajon Neked mi az, ami ismétlődik a magánéletedben?

Az tud megváltozni, ami tudatossá válik. Persze nagy valószínűséggel egyedül nehéz rájönni  az egy éve, akár évtizedek óta tartó mintára…. Megváltoztatni sem könnyű, de nem  lehetetlen! 🙂

Niki kizárólag nős férfiak karjaiban találta magát. Hiába vágyott a szerelemre, egyszerűen csakis foglalt pasik szólították meg. Ha van egy programunk, azon kívül nem is látunk meg más jelölteket… Sajnos a minták már csak ilyenek…
Nagyon sokat dolgozott önmagán, elvégezte a Találd meg az Igazit kurzust, járt egyéni tanácsadásra hozzám és egyszer csak megváltozott az élete.
Nikinek,  akinek 37 éves koráig nem is volt komoly kapcsolata, aki csak nős férfiakkal randizgatott, ma menyasszony, hamarosan esküvője lesz és ősszel megszületik első közös gyermekük is. Ez csoda! Ezt Ő is így gondolja. 🙂

Hogy mi változott meg benne? Niki kilépett a magányos, szerelemben szerencsétlen identitásból és belépett abba az identitásba, aki szereti és becsüli önmagát. Abba az identitásba, aki hisz és bizik önmagában, az életben és a szerelemben Ezzel a hittel együtt megérkezett a remény is! Azt hiszem ez valóban egy csoda!   Csodálatos, ha megérkezel ebbe az érzésbe.

Ha nem reménykedsz abban, hogy megtalálod a szerelmet, hogyan találnád meg?

Figyelj csak! Ha elindulunk akár egy edzőterembe, reménykedünk, hogy ledobunk egy pár kilót, igaz? Ott a remény!  Ha új munkát szeretnénk, azért küldjük el a cv-ket, mert reménykedünk abban, hogy megkapjuk az állást. Pont a szerelemnél nincs ott a remény? Vicces, igaz? 🙂

Szeretném, hogy tudd! A félelem félelmet és csalódást vonz magához. A remény pedig a csodát és a szerelmet. 

Ha már nem reménykedsz, kérlek, hogy ismerd meg, mi segít abban, hogy ismét reménykedj! Kattintsd ide és jelentkezz a reményért: ‹‹‹‹‹‹

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük