Tudtad, hogy az igazi nyár, olyan nyár, amikor minden megtörténhet, és meg is történik. Az igazi élmények mindig nyáron történnek, észrevetted? Talán mert bátrabbak, nyíltabbak vagyunk, igazán csak nyáron tud szerelembe esni az ember. Talán a napsütés okozza, vagy a rengeteg nyíló virág.

Te is így gondolod? Hogy ezen a nyáron még bármi megtörténhet? Hogy akár még szerelembe is eshetsz? Hogy lehetnek jó randijaid? Hogy akár még válogathatsz is a partnerek közül?

Ha most az gondolod, hogy ez nem lehetséges, akkor a hiedelmeidet kellene átírni.  Ez egyébként az egyik legfontosabb dolog, ha a szerelmet keresed.

Szinte hallom ilyenkor a társkeresők gondolataid: nagyon rövid az idő, úgysem találok megfelelőt, csak a lúzereket vonzom, a nőknek nem kellek.

Ezek mind-mind negatív hiedelmek, amelyeket át kell írni ahhoz, hogy megtaláld a szerelmet. Ugyanis az megy ki, ami bent van.  🙁 A gondolatainkkal teremtjük meg a tapasztalást. Tudom ezt nehéz elfogadni, nekem is nehéz volt…

A gondolataink a tudattalanból kúsznak fel.

Nincsen sok befolyásod rá. Az, hogy „legyél nagyon pozitív”  egy „ezo bullshit”. Nem fog működni. Belső munkával lehet átírni  a gondolatinkat és nem lesz rövid idő…

A minap is felhívott egy 35 éves férfi, hogy egyszer eljönne hozzám, hozna papírt és tollat. Megkért, hogy  diktáljam le neki, mit kellene csinálnia ahhoz, hogy megtalálja a szerelmet.  Ha én ezt tudnám, akkor valószínűleg varázsló lennék, vagy inkább egy mai boszorkány. 😊

35 év sebzettségét, hiedelmeit nem lehet egy alkalommal átírni. Elég gyermeki elvárás.

De most tételezzük fel, hogy elhiszed azt, hogy a nyár valóban varázslatos, hogy ezen a nyáron még bármi megtörténhet. 😊 Annyira jól hangzik. 😊 Igazán feldobódtam.

Van egy kérdésem  hozzád!

Mit teszel érte? Mennyit randizol? Mennyit levelezel? Mennyit csetelsz?

Mert ahhoz, hogy  varázslatos legyen a nyarad ( még szeptemberben is lehet nyári meleg),  tenned is kell. Nem elég hinni benne. Muszáj lesz randiznod.

Hogy hol? Hiszen a legtöbb embernek a baráti köre bezárult, egy kor után már nem járunk el bulizni sem, de ettől még lehet ismerkedni. Például az interneten. Társkereső programokon.

Javaslom, hogy kezdj el Tinderezni, de nagyon gyorsan! Csinálj egy baromi jó profilt, írj pár frappáns sort magadról, tölts fel vagány, friss fotókat és húzz jobbra minimum 10 embert. Ebből remélhetőleg elindul majd  5  csetelés, 2-3 embernek megadod a teleofnszámodat és egy- két  emberrel fogsz találkozni. Ha nem  lesz meg az igazi, akkor jön a következő kör. 4 hét alatt 4-6 emberrel  tudsz találkozni. És már az első körben találkozhatsz az igazival is. 😊

Mesélek Neked egy kliensemről.  Novemberben lett vége egy hosszabb kapcsolatának. 6 hónap volt a gyászmunka. Sajnos nagyon nehezen élte meg a szakítást. Utána pedig kellett még egy pár hónap, hogy ráhangolódjon az ismerkedésre. Megtanítottam neki egy meditációt, amiben összekapcsolódott a vágyaival, szinte minden nap elvégezte ezt a gyakorlatot. A szívébe hívta azokat az érzéseket, amelyeket szeretet volna megtapasztalni a párjával. Nyitottá vált. Befogadóvá lett. És egyszer csak elkezdtek  jönni az udvarlók. A mindennapi életében. Tudta, hogy ez jel. Tudta, hogy találkozni fog valakivel.

Regisztrált a Tinderre.

Mit gondolsz hány férfival találkozott?

Összesen kettővel. És második lett a befutó, de az első is helyes srác volt.

Napi egy órát csetelt, először 5 emberrel, ebből eggyel találkozott, másodszor pedig kettővel csetelt és csak eggyel kellett találkoznia.

Igazából max 10 napos volt a Tinder profilja. 😊  Nagyon oda vannak egymásért. Úgy érzik ez egy nagy találkozás, olyan amilyen nagyon ritkán van életünkben. Meg kellett érniük rá.

Van vonzalom, erős a kémia  és nagyon sok minden hasonlítanak. Sokat beszélgetnek, hogy jól megismerjék egymást, hogy kiderüljön valóban passzolnak-e. Közben a szabadidejüket együtt töltik, főleg a Balatonon. Ők hisznek abban, hogy az igazi szerelmek nyáron szövődnek.

Imádom az ilyen  történeteket. Nagyon boldog vagyok, amikor segíthetek az önismeretben, amikor feltárunk minden gátat, amellyel tudattalanul, de távol tartjuk a szerelemet.

Nem is gondolnád, hogy milyen gátak vannak bennünk, emberekben. Érdemes feltárni azokat, ha nem találod a szerelmet, vagy nem olyan a kapcsolatod,  amilyet szeretnél.

Ha pedig nem sikerül elsőre vagy másodikra, kérlek, hogy ne add fel! A társkeresés általában hosszabb folyamat. Egy jó munkát is általában egy évig szoktak keresni.

A magánéleted se kapkod el! Nem mindegy, hogy kinek nyitod majd meg a szívedet.  Sokan hiábavaló kapcsolatokban bonyolódnak bele, mert nincs türelmük kivárni az igazit. Ezekben a kapcsolatokban sérülnek a legjobban. Ha nem olyan a kapcsolat, amilyet szeretnél,  akkor jelen lesz a szorongás és az elégedetlenség. Ezt nem szeretnéd, igaz?

Ezért inkább dolgozz magadon és várd ki az igazit. Az igazit, akit majd szeretsz és aki majd szeretni fog.

Nagyon sok embernek segítettem, neked is szeretnék. Kérj időpontot itt, jelentkezem önismeretre!

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük