Nem kell tökéletesnek lenned ahhoz, hogy megtaláld az igazit, viszont a legnagyobb sebeiddel muszáj szembe nézned. Muszáj, hogy “túlnőjj” azon a személyen, aki most vagy, mert ez az a személy, aki megalkotta az eddig szerzett tapasztalást.
Ha máshogy állsz hozzá, ha elhiszed, hogy „elég jó vagy” ahhoz, hogy megtapasztald a szerelmet, az életed megváltozik!
Kár leélni úgy egy életed, hogy nem élvezed az élet balzsamát. ,Mindannyian szerethetőek vagyunk. Parányi részei a nagy egésznek és mégis mindannyian nagyon egyediek. Fogadd el a különbségeket, hogy a nők és a férfiak másképpen gondolkodnak és ha a másik éppen nem úgy viselkedik, ahogy szeretnéd, az még nem azt jelenti, hogy nem szeret. Felszabadul az erőd. Az elménkben folyamatosan tombol a vágy és a félelem, az önismerettel azonban megjelenik a béketűrés, a türelem és az igaz szeretet. Rájössz, hogy az erődet másra is használhatod. Használhatod arra, hogy adj. Szeretetet. Minél többet és minél jobban.
Rájössz, hogy ki is vagy valójában. Benned van minden, ami ahhoz kell, hogy megtapasztald a csodát. Rájössz arra, hogy valójában Te vagy az, akire mindig is vágytál, hogy Te vagy az igazi. Így tudsz igazivá válni valaki más számára. Az életed a Te kezedben van. Neked kell változnod, hogy valaki az mondja Neked: nekem Te vagy az igazi! I
Ebben segít a kurzus!

Várlak egy csodálatos, 49 napos belső utazásra! Csupán 49 nap érted, a szerelemért és egy káprázatos új jövőért! Egy olyan jövőért, amelyben meghittség, bizalom, szerelem és szenvedély van. Amelyben az lehetsz, aki vagy, ahol biztonságban érzed magad és amelyben őszintén elmondhatod, hogy mit is érzel! Hidd el, hogy ez elérhető! Nem is olyan messze van, csak tenni kell érte!

Csupán 49 lépésre van Tőled! Ez a 49 nap lehetőség arra, hogy megváltozzon a szerelemi életed!

Tudtad, hogy Buddha is épp ennyi napig ült a Bódhifa alatt, mielőtt megvilágosodott volna…?

Az alábbi lépéseket kell megtenned:

  • – Hallgasd meg 20 perces, ingyenes hanganyagom – erre épül a kurzus, az itt megfogalmazott lépéseken foglak végigvezetni.
  • – Jelentkezz a kurzusra!
  • – Ismerd meg és használd a gyakorlatban a 49 nap tananyagát. Napi 30-60 percet szánj önmagadra. Hidd el, megéri!:-)

A kurzus díja mindössze 99.990. Ft, amely tartalmazza a 49 napos tananyagot, mely a következőképpen épül fel:

  • – 7 alkalom online coaching, melynek során felkészülünk az adott hétre. Az online coaching időtartama 2 óra. Értéke 5000 Ft.  A 7 alkalom összesen: 45.000. Ft.
  • – Finálé az 50-dik napon. Egy nagyon személyes, meghitt, szeretetteljes együttlét a csoport tagjaival, 2 óra időtartamban. Értéke 5.000. Ft.
  • 42 napon át, minden nap kapni fogsz tőlem egy szerelmes levelet, hanganyagokkal, gyakorlatokkal. Értéke 2.500/nap Ft. Ez összesen 105.000. Ft.
  • – A kurzus időtartama alatt kétszer 30 perces személyes online coachingra adok lehetőséget azért, hogy jobban elmélyülj az adott anyagban. Ennek értéke 10.000. Ft.
  • – Egy zárt, belső Facebook csoport értékes tagja leszel, benne csodás emberek, a csoporttársaid és jómagam támogató szeretetével. Értéke: 5.000. Ft.

Ez így mindössze 170.000 Ft. Most viszont mindezt megkaphatod csupán 99.990 Ft-ért.

Csak gondold végig, hogy egy egyéni konzultáció, életvezetési tanácsadás általában 10.000 – 20.000 Ft. A kurzus díja így megegyezik egy mindössze 10 alkalmas egyéni tanácsadás árával, ugyanakkor, amint a fentiekben is láthatod, itt sokkal-sokkal többet kapsz! 🙂

Ha csupán csoportos foglalkozásokra járnál, ezek ára is hasonló:

Egy családállítás kb. 25.000 Ft.

Egy workshop ára 15.000-25.000 Ft körül mozog, témától, szaktudástól, helyszíntől függően.

ÉRDEKEL A KURZUS! KÍVÁNCSI VAGYOK A TOVÁBBI RÉSZLETEKRE! >>>

Most már Te is láthatod, hogy a kurzus díja elenyésző mindazon tudáshoz és lehetőséghez képest, amely most a birtokodba kerül!

Ne aggódj, ha nem tudsz részt venni minden online találkozón! Az online coachingokról hangfelvételt készítek, amit minden alkalommal elküldök majd Neked, így utólag is meghallgathatod, nem maradsz le tehát semmiről! Ha nem tudsz 100%-ig jelen lenni, az sem baj, mert bármikor bepótolhatod és a saját tempódban haladhatsz a tananyaggal! A 7 hét alatt Veled leszek és támogatlak mindenben!

Az eddigi kurzusok résztvevői egytől-egyig csodálatos átalakuláson mentek keresztül. Képzeld, a folyamat, melyen végighaladunk, annyira meghatározó és olyan pozitív energiákat hordoz, hogy voltak, akik már kurzus alatt megtalálták a szerelemet! 🙂

A résztvevők  írták:

„Teljesen más dolgokra figyelek, és máshogy viselkedek, első pillanattól. Az első randin már „megmutattam magam” betegen, piros orral. 🙂 Nem igyekszem tökéletes lenni. A gyengeségeimről is beszélek. Nem vagyok hős! Benne pedig nem a külsőségeket figyeltem első sorban, hanem a beszélgetéseinket, a belső értékeket. Nem az elérhetetlen, megérthetetlen, veszélyes menőt kerestem benne, hanem a férfit, aki boldoggá tud tenni, és hagyja magát szeretni. Aki egészséges szerelemmel és biztonsággal tud körbevenni és értékes számára minden pillanat, amit együtt töltünk. Szerelmes vagyok! Köszönöm Timi!” Ági

„Nekem rengeteg fontos felismerésem volt, sok sarkalatos témában szállt fel végre a köd és hihetetlen megkönnyebbülést és boldogságot érzek ezzel kapcsolatban 🙂 A legfontosabb talán az, hogy amiről eddig csak úgy beszéltem, hogy láthatatlan vagyok a férfiaknak, hogy olyan, mintha ki lenne írva a homlokomra, hogy „nagy ívben kerülj el”, azt most végre megértettem honnan gyökerezik és hogyan kreáltam én meg magamnak. A második legfontosabb az, hogy „öntudatlanul” olyan férfiakat vonzottam be, akikkel eleve reménytelen volt egy hosszabb távú igazi szerelmi kapcsolat, így igazolva vissza a gyerek Kriszti félelmeit a boldogtalan párkapcsolatokról… Nos én is hasonló fejleményekről tudok beszámolni, mint Ági: pár hete találkozom egy férfivel, akivel abszolút „latjuk” egymást:-) Ahogy tanultuk, igyekszem maximálisan elengedni magam, ismerkedni és csak arról dönteni, hogy szeretnek-e következő találkozót. Most kezd az is leesni, hogy valójában „randizunk”… 🙂 Mindent köszönök a csoporttagoknak és neked Timi!” Kriszti

Jelentkezz most a Találd meg az Igazit kurzusra, hogy Te is közelebb kerülj az Igazihoz, a csodához! Ez igenis elérhető! Kattints ide >>>

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük