A Dalai Láma szerint mindenki – kivétel nélkül – azért jelenik meg az életedben, hogy meglásd magad benne!  Minden találkozás, minden szerelem azt tükrözi vissza, ami bennünk van.

Ebben a csodás Univerzumban minden valamilyen frekvencián rezeg. Az megy ki, ami bent van és azt vonzod magadhoz. Így teremted meg tudattalanul azt, ami történik Veled. Tudom, hogy ezzel nem könnyű szembenézni, nem könnyű elfogadni, hogy tulajdonképpen mi teremtjük meg a szerelmi életünket. Nem könnyű, mégis felszabadító, ugyanis így a kezedbe veheted az életed. Ha rájössz arra, hogy milyen gátak irányítják a párkapcsolatodat, egyszerűen lesz erőd ahhoz, hogy változtass rajta és az életed egy csapásra megváltozik!

Ismétlődő mintáink

Ehhez azonban az kell, hogy megfigyeld, mi is történik veled, mi az, ami megismétlődik újra és újra. Lehet, hogy inkább nem is randizol, vagy gyakran visszautasítanak, vagy mindig azt éled meg, hogy elhagynak. Az is lehet, hogy folyton szeretői kapcsolatokban találod magad vagy mindig nagyon agresszív partnereid vannak.

Nóri is találkozott több olyan férfival, akik uralkodtak rajta. Az utolsó kapcsolata négy évig tartott és ebből talán félév volt igazán szép. Ami pedig utána következett, az maga volt a pokol, a párja ugyanis egyszerűen élhetetlen volt. Nóri akármit csinált, nem volt jó. Tudod, amikor van sapka rajtad, az a baj, amikor nincs rajtad sapka, akkor pedig az. Három és fél éven át hallgatta Nóri, hogy ő egy nulla, semmit nem ér, örüljön, hogy egyáltalán vele lehet és soha senkinek nem fog kelleni. Amikor pedig Nóri vissza mert válaszolni, akkor legtöbbször meg is bánta, mert sajnos Zoli keze hamar eljárt.

Miért találkozom mindig olyan férfiakkal, akik ennyire agresszívak? Hiszen én nem is vagyok agresszív!” – kérdezte tőlem Nóri.

Igen, Nóri valóban nem volt agresszív, de dolga volt az agresszióval. Nóri apukája is domináns férfi volt, egész gyermekkorában hallgatta apukája szidalmát az édesanyja felé. Legtöbbször maga is olyan férfiakat választott, akik szintén agresszívak, ha pedig nem voltak azok, Nóri úgy viselkedett, hogy egyszerűen kikényszerítette belőlük ezt a viselkedést. Ez volt az ő mintája, ebben mozgott otthonosan. Így működik a vonzás törvénye: visszatükrözi azt, amivel dolgunk van.

Nóri jelentkezet önismeretre és a belső munka alatt  felismerte, hogy ugyan tudattalanul, de ő az, aki ezt mintát megteremti. Ez belőle fakad, egyszerűen ezt vonzza be. Az önismereti munka után tudatos társkeresővé vált, elkezdett kiállni önmagáért, figyelni a jelekre és eldöntötte, hogy nem ugrik bele az első kapcsolatba csak azért, hogy szeresse már végre valaki. Elkezdte szeretni önmagát és lassan haladni befelé. Úgy érzi, hogy végre van választása.

A kapcsolat a legfontosabb tükör

Amikor a párunk nagyon furcsán, normákat nem követő módon viselkedik, az sajnos bennünk van. Csak ő visszatükrözi azt, felnagyítva. Tehát, ha párom önző, akkor dolgom van az önzőséggel. Ha például állandóan nős pasikba botlasz, akkor tudd, hogy nem az a karmád, hogy egyedül élj. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért ilyen ügyekbe bonyolódsz bele?  Egy ilyen férfinál elég kevés esély van arra, hogy ásó, kapa, nagyharang válasszon el benneteket.

Egyszer egy kliensem megkérdezte tőlem, hogy miért találkozik mindig olyan munkamániás férfiakkal, akiknek egy perc idejük sincs egy kapcsolatra. Te hogy vagy azzal, hogy szükséged van egy normális függőségre? Hogy vagy azzal, hogy átadod magad egy kapcsolatnak? Érzelmileg kötődsz és feladod az eddig életed?” – kérdeztem tőle. Ezt nem igazán szeretném. Elég az is, ha csak párszor találkozunk, imádom az életem így, ahogy most van.” – válaszolta. „Látod, ezért találkozol mindig munkamániás férfiakkal”– válaszoltam neki.

Indulj el Te is az önismeret útján

Arra bátorítalak, hogy nézz szembe önmagaddal, változz és fejlődj! Vállalj felelősséget a saját életedért. Amíg hibáztatsz vagy áldozatként tekintesz önmagadra, sajnos nem fejlődsz Ez nem lehet cél e földi létben! Az önismeret azonban nem könnyű út. Felelősséget vállalni és tudatossá válni az emberiség csupán egy százaléka képes. Ha Te is az önismeretet választod és képes vagy szembenézni a legnagyobb sebeiddel, légy nagyon büszke magadra!

Segítek neked egyéni tanácsadáson vagy online kurzuson, ÖNISMERETBEN, hogy végigmenj a belső folyamatokon, amelyek segítenek abban, hogy közelebb kerülj az igazihoz. Jelentkezz hozzám, hogy feltárjunk minden blokkot és minden gátat, amelyek tudattalanul, de távol tartanak a szerelemtől.

Tulajdonképpen az önismeretben a tudattalant tudatossá tesszük. Ez a munka segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és ezáltal a szerelemhez. 

Nagyon sok embernek segítettem, neked is szeretnék. Kérj időpontot itt, jelentkezem önismeretre!

 

 

 

2 hozzászólás

  1. Lugosi Dezső

    Kedves Tímea!
    Én úgy tudtam,hogy te társkereső irodát vezetsz!Ezek szerimt váltottál?Ez a kurzus,hogyan tudja megváltoztatni az ember berögzült tulajdonságait(rossz tulajdonságait)attól,hogy meghalgatja valaki ezt a hurzust?Engem érdekel ez a téma rég óta de igazi megoldást sosem találtam erre a problémára.Részt is vennék szivesen ezen de gyakorlatilág nem megoldható,mert vidéken lakom,és három műszakban dolgozom.Azt sem lehet tudni ez hány alkalom.Más modja nincs ennek?
    Üdv: Dezső.

  2. Oravecz Ibolya

    Kedves Timea .
    Érdekel hogy tudok magamon változtatni
    hogy tudom àtformálni gondolataimat az életemet Ön magamat.
    Köszönettel
    Ibolya

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük