Ismerősen cseng? Éreztél már így Te is? Megtettél mindent, rengeteg energiát fektettél a párkeresésbe, randik tucatjain vagy túl, de egyszerűen mégsem találod a Boldogságot? Talán már abban sem vagy biztos, hogy vágysz a szerelemre… Nincs erőd újra és újra újra kitenni magad egy kudarcnak, hogy kiderüljön, megint nem működött valakivel a dolog. Még ha tudod is, hogy épp nem rajtad múlt és Te mindent megtettél a közös jövőért, akkor is borzasztóan fáj újra kimondani, hogy „Na Ő sem az volt”, hát még újra felállni utána. Ismerős gondolatok ezek?

Nem a múltad határozza meg a jövődet!

Ha igen, akkor jó helyen jársz, ugyanis éppen abban szeretnék neked segíteni, hogy megértsd: nem kell, hogy a múltad határozza meg a jövődet! Te magad határozod meg a jövődet és Te magad vagy az, aki áttörést tud véghez vinni a szerelmi életedben. Elképzelhetetlennek tűnik? Úgy érzed kizárt, hogy lenne még elég erőd hinni magadban és a szerelemben? Tudom, nagyon nehéz, de nem is egyik napról a másikra fog megtörténni benned a változás, ilyet nem is ígérek neked, hanem szép fokozatosan, sok-sok belső munka eredményeképp.

Az élet általad történik és nem veled!

A csodák együttes erővel születnek meg, úgyhogy neked is ki kell venni a részed a munkából. Száz százalékig oda kell tenned magad és tudatosítanod kell magadban, hogy az élet általad történik, az események aktív részese vagy és nem csak megtörténik veled az élet. Ugye, hogy mennyire más így nézni az életre? Valakinek ez könnyebben megy, valaki egykoron elhitte, hogy így működik az élet, csak a körülmények aztán meggyőzték az ellenkezőjéről, valakire pedig az újdonság erejével hat ez a gondolat, mert gyerekkora óta csak sodródott az eseményekkel. De miért ne lehetne ezen bármikor változtatni? Miért ne lehetne fokozatosan visszanyerni az irányítást az életed felett?

Kerülj közelebb a szerelemhez, gyere el a Találd meg az Igazit kurzusra! ‹‹‹‹‹‹‹

Ehhez azonban ki kell lépned a komfortzónádból. És ez bizony mindig ijesztően hangzik. Nem csak neked, mindenkinek, még azoknak is, akik nagyon magabiztosnak tűnnek. Ezért jó, ha valaki végig fogja ezen az úton a kezed, a döntés azonban benned kell, hogy megszülessen. Neked kell elhinned, hogy megállíthatatlan vagy, hiszel a jövődben és a jövőképed telis-tele van szerelemmel! De nem ám csakúgy tessék-lássék, hanem a legapróbb gondolatodat, döntésedet és tettedet is át kell hassa ez a gondolat, minden pillanatban el kell hinned, hogy Te magad vagy a jövőd kovácsa.

Mit gondolsz, menni fog? Az nem kérdés, hogy megéri -e, mert csodák márpedig igenis léteznek, csak meg kell fogalmazni és el kell képzelni őket magunknak és mindent meg kell tenni azért, hogy amikor rátalálunk, készen álljunk a fogadására és az átélésére.

Éld át ezt a csodás belső átalakulást és tapasztald meg magadban a változást! Élvezd, hogy olyan döntéseket hozol, amelyek inspirálnak, felvillanyoznak, feltöltenek energiával és megnyitják a szíved a boldogságra. Az út végén pedig készen állsz majd, hogy megtörténjen veled a csoda és örömteli, boldog párkapcsolatban élhess!

Kerülj közelebb a szerelemhez, gyere el a Találd meg az Igazit kurzusra! ‹‹‹‹‹‹‹

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük