Sokszor mi magunk vagyunk a gátjai az Igazinak!

Sokan úgy gondolják, akik az Igazi után vágyakoznak, hogy egy néhány órás vagy egy hétvégi önismereti tréning után biztosan egyből eljön a nagy Ő. Vagy elég csak elolvasni azt a szuper könyvet, ami után a barátnőd is nem sokkal párra lelt és Te is garantáltan belebotlasz az Igaziba. Sajnos azonban ez általában nem így szokott történni. Az ugyanis egy dolog, hogy hasznos gondolatokat kaptál és a hatására máshogy kezded szemlélni az életedet, de vajon a hallottakat hogyan sikerült beépíteni a személyiségedbe? Egyáltalán sikerült? Anélkül márpedig nem fog menni, ugyanis elkerülhetetlen, hogy szembenézz a démonaiddal. Túl kell nőnöd azon a személyen, aki ma vagy!

Vannak olyanok, akik pedig szinte mindenkiben a nagy Őt látják. Ez főleg ránk, nőkre jellemző, hogy még nem is ismerjük a másikat, de máris úgy érezzük, megveszünk érte és biztosak vagyunk benne, hogy Igen, Ő az! Lessük az üzeneteit és minden mondatánál azt érezzük, hogy már régóta ismerjük. Ez azonban csak azért van, mert egymásra hangolódnak a sebek. És akkor persze beindul a fantázia, mindenféle jó tulajdonságokkal aggatod tele a másikat és azon kapod magad, hogy beleszerettél egy fantáziaképbe, miközben a valóságban még lehet, hogy szinte alig ismeritek egymást.

Akad, aki azonban éppen ellenkezően gondolkodik. Nagyon sokszor találkozom olyan emberekkel, akár egyedülállókkal, akár kapcsolatban élőkkel, akik egyáltalán nem hisznek az élet alapvető jóságában. Egész egyszerűen nem hisznek abban, hogy létezik valódi bensőséges kapcsolat és egy alapvetően pozitív energia, ami támogat bennünket. Ezzel az életfelfogással azonban szomorú jövőt jósolnak önmaguknak és a szerelemnek is. Fontos, hogy tudd pedig, hogy nem az élettel és nem az Univerzummal van baj, hanem velünk emberekkel! Mi vagyunk azok, akik hiábavaló kapcsolatokba bonyolódunk, ami után kiábrándulunk a szerelemből és nem hiszünk az Igaziban.

Na de hogyan lehet hinni az Igaziban? Akkor is ha egyedül vagy és akkor is, ha egy nem túl jó kapcsolatban élsz?

A válasz nagyon egyszerű! El kell kezdeni önmagunk Igazijává válni, el kell kezdeni kapcsolódni az igazi valónkhoz. Tudnod kell, hogy a legbelső valónk hisz, bízik és szeret, ez mindannyiunkban benne van. Mindehhez pedig arra van szükség, hogy komoly önismereti munkával megismerd saját magadat.Számomra is nagyon katartikus élmény volt, amikor először megtapasztaltam, hogy ki is vagyok valójában. Ez egy meditatív állapotban történt, sok-sok gyakorlás és önismeret  után. Ez az a hely, ahová mindig visszatérhetek, bármi is történik körülöttem, mert csakis én vagyok önmagam forrása. Akármi is történik körülöttem, akárhogy is alakulnak a dolgok, egy idő után biztosan megtalálom az utat önmagamhoz. Hiszek az életben, a szerelemben, az Igaziban és a támogató Univerzumban! Ebben segítek a hozzám fordulóknak és a kurzusaim is ezt a célt szolgálják!

Az Univerzum márpedig biztos, hogy próbára tesz!

Liza is a 49 napos Találd meg az Igazit program alatt jött rá arra, hogy valójában mennyire szerethető, még akkor is, ha nem tökéletes! Korábban igazi  erős, határozott személyiség volt, minden erejével azon volt, hogy tökéletes legyen. Volt ugyanis egy erős gyermekkori sémája, miszerint ő csak akkor szerethető, ha mindent tökéletesen csinál. Ez pedig a párválasztásában úgy mutatkozott meg, hogy mivel ő maga tökételes szeretett volna lenni, kizárólag tökéletes partnereket keresett maga mellé. A kurzus elvégzése után aztán elkezdett más típusú férfiakkal is randizni, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne sodorna az élet időnként újra hasonlóan egós pasikat az útjába. Ilyenkor kell nemet mondania! Tudja, hogy ismét próbára teszi az Univerzum. Ilyenkor kilép a komfort zónájából és úgy képviseli önmagát, mint még soha. Egyszerűen elmondja, hogy mi fáj neki. Ez egy óriási lépés egy olyan nőtől, aki korábban képtelen volt vállalni a sebezhetőségét és határokat szabni.

Ebben a csodálatos Univerzumban megannyi lehetőség vár ránk! Szerencsére nincs egy előre megírt forgatókönyvünk! arra azonban számítani kell, hogy többször is próbára tesz majd az Univerzum, ez ugyanis a folyamat része! Ilyenkor kapcsolódj a vágyaidhoz és kapcsolj át a lehetőségek birodalmába! Hidd el, hogy az Univerzum megérzi és válaszolni fog!

Segítek neked egyéni tanácsadáson vagy online kurzuson, ÖNISMERETBEN, hogy végigmenj a belső folyamatokon, amelyek segítenek abban, hogy közelebb kerülj az Igazihoz. Jelentkezz hozzám, hogy közelebb kerülj a szerelemhez, hogy feltárjunk minden blokkot és minden gátat, amelyek tudattalanul, de távoltartanak a szerelemtől.

Tulajdonképpen az önismeretben a tudattalant tudatossá tesszük. Ez a munka segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és ezáltal a szerelemhez. 

Nagyon sok embernek segítettem, neked is szeretnék. Kérj időpontot itt, jelentkezem önismeretre!

 

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük