Az ember hajlamos azt érezni, hogy csak ő lesi a telefonját naphosszat, arra várva, hogy lesz -e következő randi. Csak neki nehéz felállni egy kiábrándító kapcsolat után és csak őt sodorja össze az élet állandóan olyanokkal, akik érzelmileg valójában elérhetetlenek és lehetetlen velük normális kapcsolatot kialakítani. Pedig nem így van! Ha bepillantasz például egy olyan Facebook csoportba, ahol a magányos szívek osztják meg egymással a tapasztalataikat és a randitörténeteiket, meglepődve fogod tapasztalni, hogy bizony számos ismétlődő séma van!

Hallgasd meg a 4 kulcsot, hogy megtaláld az Igazit! ‹‹‹‹

Vajon lehet ezen változtatni? Vannak olyan szabályok, amiket ha megtanulunk és betartunk, akkor onnantól kezdve kizárólag jól sikerült randijaink lesznek a megfelelő féllel? Természetesen ez lehetetlen, hiszen nem nekünk való randipartnerbe és kapcsolatba bármikor bele lehet futni. Az azonban már a Te döntésed, hogy mit teszel ilyenkor! Belemész a kapcsolatba, mert elragad a vágy vagy azért, hogy legyen melletted valaki és elpocsékolsz rá éveket, hogy később bebizonyosodjon, hogy valóban nem működik, vagy megpróbálsz nem a szenvedély hatása alatt dönteni? Ez ugyanis az egyik leggyakoribb hiba, amit elkövetünk, hogy hagyjuk, hogy elvakítson minket a szenvedély és belesodródunk egy nem működőképes kapcsolatba. Pedig hidd el, hogy „Az Igazit úgyis azonnal felismered” és a szokásos hollywoodi klisék egyáltalán nem biztos, hogy működnek az életben is. Attól ugyanis, hogy valakihez elemi erővel vonzódsz és iszonyú karizmatikusnak találod őt, még egyáltalán nem biztos, hogy valóban passzoltok is egymáshoz. Vagyis nincs mese, a józan eszünket is be kell vetni a kémia és a szenvedély mellé, ha az a célunk, hogy hosszútávon is működjön a kapcsolat. Na de ki tud józan maradni, amikor épp elönti őt a szenvedély?

Ne aggódj, teljes józanságot nem vár el tőled senki, elég, ha  egy nagyon fontos szempontot észben tartasz! Engedd el az elvárásaidat!  Életed szerelme ritkán fog úgy kinézni ahogyan szeretnéd. Bármennyire is tetszik egy nő/férfi, az még kevés ahhoz, hogy jól működő kapcsolatod legyen vele. Az „igaziságnak” semmi köze a kémiához. A legtöbb egyedülálló egy jó pasit/csajt szeretne, ezért szóba sem állnak a számukra kevésbé vonzó randijelöltekkel. Pedig ha visszagondolsz melyik ex-partneredet választottad volna ki fotó alapján? Lehet, hogy egyiküket sem… Mégis szeretted őket. 🙂

A kémia egy óriási csapda. Arra biztatlak, hogy adj esélyt a rendes embereknek is. Azoknak is, akik nem a Te típusaid. Mert ami az „igaziságot” jelenti, az a közös életút, közös célok tisztelet és nyugalom. Nincs benne a szikra! 🙂

Ahhoz, hogy elengedd az elvárásaidat, először is meg kell szeretned önmagad. Úgy igazán. Legbelül. És ha már nagyon régóta egyedül vagy, akkor lehet, hogy nem annyira megy neked az önszeretet. Megértelek. Én is átéltem ezt.

Ha igazán szereted önmagad, nem lesznek irreális elvárásaid. Az ismerkedés egy jó móka lesz, nem lesz kiborulás akkor, ha elmarad egy jónak ígérkező randi. Hiszen annyi hal úszik a tengerben, minek egy olyan halat kergetni, aki nem akar veled úszni.

Ilyen volt Anna is. Két éve találkoztunk. Szomorú volt és magányos. Szinte minden randija kudarcba fulladt. Nem tudott szabad lenni. Már annyira félt, hogy nem lesz második randi, hogy szinte megbénult a találkozások alkalmával. Most épp az esküvőjére készül. Megszerette önmagát. Megszerette a férfiakat. Imádta a randizást. Nem az elvárásaiban élt, hanem a vágyaiban. Ettől vált vonzóvá. Régen Őt választották, ha nagy nehezen választották. Végre megélhette, hogy kell a férfiaknak, hogy Ő választhat. Nem kötelező fejest ugrani egy kapcsolatba csak mert valaki tetszik, mert van szenvedély. Ettől sokkal több kell. Egyszerűen jól érezte magát a bőrében, a randikon és a férfiak ezt imádták benne. Hívták, keresték. A Találd meg az Igazit kurzuson megtanítom Neked, hogyan engedd el az elvárásaidat és hogyan válj vonzóvá. Nem könnyű, de meglehet csinálni. Elvárások nélkül sokkal könnyebb lesz az életed!

Ismerd meg azt a 4 kulcsot, ami segít abban, hogy lásd a gátjaidat és ezáltal közelebb kerülj az Igazi megtalálásához! Kattints ide ‹‹‹

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük