Ha az Igazit keresed, tudnod kell, hogy teljesen más fontos egy nőnek és más egy férfinak! Nem vagyunk egyformák! Azt  mondják, hogy mi Nők a Vénuszról jövünk, a férfiak  pedig a Marsról és hát lássuk be, néha tényleg úgy érezzük egy-egy vita hevében, mintha valóban egy másik bolygóról szemlélnénk a világot!

Mindenki vágyik a szeretetre

Egy azonban biztos: mindkét nemnek fontos a szeretet, hiszen azzal születünk a Földre, hogy szeressünk és szeretve legyünk. Mindannyiunknak szüksége van arra az érzésre, hogy kapcsolatban legyünk egymással, elismerjenek minket, törődjenek velünk és tiszteljenek minket. Ehhez a szeretethez azonban arra van szükség, hogy feladd egy kicsit a függetlenséged, elengedd az irányítást és nyitottá kell válnod arra, hogy befogadó legyél. Meglátod, ebben a szeretetben érezni fogod a társad! Ez a kapcsolódás arról szól, hogy a szeretet kölcsönös áramlásban van, hogy ez az áramlás fontos nekünk, támaszkodunk egymásra, és megengedjük magunknak, hogy sebezhetővé váljunk.

Ne félj kimutatni az igényeidet

A klienseimet között gyakran tapasztalom, hogy sokan negatívan élik meg azt az érzést, hogy szükségünk van egymásra. A mai világban sok minden sugallja azt, hogy teljesen függetlenek és önellátóak legyünk, csak nehogy azt gondolják rólunk, hogy rászorulunk egymásra, mintha az a gyengeség jele lenne. Sokszor találkozom olyan nőkkel, akik félnek kiállni az érdekeikért, vagy azért, hogy tisztelettel bánjanak velük, akár egy kapcsolatban, akár egy randevún. Félnek kiállni az igényeikért és ehelyett elviselnek mindenféle tiszteletlen viselkedést,  nehogy a randipartnerük túl követelőzőnek  vagy éppen rászorulónak tartsa őket.

Jelentkezz önismeretbe, kérj időpontot.

 

Mit akar tehát a nő és mit akar a férfi?

Nekünk nőknek arra van szükségünk, hogy érezzük, hogy meghallgatnak és gondoskodnak rólunk egy kapcsolatban. Csodáljanak és akarjanak bennünket. Szeretnénk azt érezni, hogy egy férfi kincsként tekint ránk! Fontos, hogy tudjunk a férfire támaszkodni, lehessen rá számítani és tartsa be a szavát. Talán a legfontosabb, hogy érzelmi biztonságot nyújtson a párunk ölelő karja és teljesen biztonságban érezhessük magunkat a kapcsolatban.

Egy férfinek ezzel szemben pedig az a fontos, hogy érezze, hogy szükség van rá. Egy férfi szárnyal, ha érzi, hogy a nő értékeli őt és elismeri a teljesítményét. Minden apróságot dicsérjünk meg a párunkban, ne csak a nagy dolgokat, egy férfinak ugyanis nagy szüksége van arra, hogy érezze, hogy a nő, akit szeret, elfogadja Őt úgy, ahogy van! Egy férfi arról álmodik, hogy olyan nő legyen mellette, aki szereti, tiszteli, csodálja, biztatja és a legjobbat hozza ki belőle!

Még a 20-as éveim elején volt egy komoly kapcsolatom. Szerencsém volt, mert a karakán természetemet a párom elég jól kezelte. Nagyon szeretett engem és sokat tett értem. Sajnos akkor még nem tudtam, hogy milyen sokat! Egyszer azt mondta nekem. „Timi, te nem tudsz bánni velem. Engem kenyérre tudnál kenni… Miért nem teszed?”
Ma már másképpen cselekednék. Igen, érdemes lett volna másként viszonyulnom hozzá, valóban boldogabbak lehettünk volna. Akkor viszont még nem tudtam, hogy mi fontos neki és mivel tudnám őt boldoggá tenni, csak arra figyeltem, hogy mi a fontos nekem. Túl a legnagyobb gátakon, ma már én is tudok figyelni önmagamra és a páromra is!

Hogyan találd meg az Igazit?

Gondold végig, hogy mire van szükséged. Arra, hogy szeressenek? Arra, hogy tiszteljenek? Arra, hogy szépnek tartsanak? Arra, hogy felnézzenek Rád? Mondd ki ezeket! Sőt, írd is le és legyen a szemed előtt, amikor párt keresel. Fontos, hogy tudd, mire vágysz egy kapcsolatban, milyen igényeid vannak, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy kinek nyitod ki a szíved! Egy olyan embernek, aki mindezt megadja majd neked, vagy olyannak, aki képtelen lesz erre. Mérd fel saját igényeid, mert csak így tudod felmérni a potenciált a másikban. Fogadd el, hogy szükséged van a kapcsolódásra, hogy vágysz az egység élményre, amely a szerelemben igazán kiteljesedhet. Ne vesztegesd az időd arra, hogy olyan kapcsolatokba bonyolódsz, amelyek nem elégítik ki az igényeid. Bátran vállald azokat, ezek nagyon emberi vágyak. És vigyázz arra, hogy ne megdolgozatlan sebekből fakadjanak.

Végezetül útravalóul egy örök igazságot osztok meg Veled:

Ha arra van szükséged, hogy értékeljenek és szeressenek, először neked kell értékelned és tisztelned magad! Ha arra van szükséged, hogy az éreztessék veled, hogy gyönyörű vagy, először el kell hinned magadról, hogy az vagy!  Egyet biztosan állítok! Ha Te magad Igazivá válsz, egyenes út vezet az Igazihoz!

Segítek neked egyéni tanácsadáson vagy online kurzuson, ÖNISMERETBEN, hogy végigmenj a belső folyamatokon, amelyek segítenek abban, hogy közelebb kerülj a szükségleteidhez és az igazihoz. Jelentkezz hozzám, hogy feltárjunk minden blokkot és minden gátat, amelyek tudattalanul, de távol tartanak a szerelemtől.

Tulajdonképpen az önismeretben a tudattalant tudatossá tesszük. Ez a munka segít abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és ezáltal a szerelemhez. 

Nagyon sok embernek segítettem, neked is szeretnék. Kérj időpontot itt, jelentkezem önismeretre!

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük