Gyakran tapasztalom, hogy mi nők iszonyatosan tudunk vonzódni a „rosszfiúkhoz”! Nem kell ehhez egy őrülten macho pasi, a vagányság, a csibészség, az impulzív személyiség és egy szexi mosoly már önmagában rendkívül hívogató a számunkra, szinte mágnesként hat ránk. A baj csak az, hogy ez a típus gyakran az elköteleződés helyett a rövidebb és izgalmasabb kalandokat részesíti előnyben és amint megérzi a ragaszkodást egy nőn, hopp, már szedi is a sátorfáját!

Akkor ne is álljunk szóba ezekkel a férfiakkal, kerüljük el őket nagyívben?

Nehéz lenne elkerülni, hogy ne botoljunk bele egy rosszfiúba se a párkeresés során, hiszen ez nincs senkire se ráírva, na és magunknak sem mindig könnyű megálljt parancsolni. Az azonban biztos, hogy feleségül csak „jófiúhoz” menjünk, hiszen ki akarna egy életen át azért küzdeni, hogy megváltoztasson valakit és állandó szenvedésnek tegye ki magát?

Egész egyszerűen résen kell lenni! Nem szabad fejest ugrani azonnal egy új kapcsolatba, adj magadnak egy kis időt, amíg kiismered a másikat. Ezt tanítom a Találd meg az Igazit kurzuson is! Először ismerd meg és csak utána bolondulj bele! Főleg, ha nem akarsz értelmetlenül szenvedni.

Jelentkezz a Találd meg az Igazit! 49 napos önismereti kurzusra! ‹‹‹‹

Honnan ismerheted fel az elköteleződni képtelen rosszfiúkat?

Eleinte kifejezetten erős érdeklődést mutat a szeretni képtelen férfi, amitől a nő nyomban biztonságban érzi magát. Viszont amikor a nő már teljesen belehabarodott, a férfi viselkedése ellentmondásossá kezd válni. A nő pedig csak áll értetlenül és nem tudja hova tenni magában, hogy akkor most mégis mi van.

Vannak olyan férfiak, akik már az első találkozás, illetve az első éjszaka után a nyakukon érzik a kötelet és azon nyomban lepattannak. Ők azok, akikkel lehet, hogy csodás volt a randi, mégsem hallasz felőlük soha többet. Egyetlen találkozás és vége, ennyi volt.

Van olyan férfi, aki az első éjszaka után még találkozik az „áldozatával”, de a szex már nem lesz olyan jó. Ha ilyen férfival találkozol, valószínűleg nagyon fog fájni a szakítás, ugyanis túl nagy lesz a kontraszt. Eleinte ugye mindent megtett azért, hogy elkápráztasson, majd egyszer csak eltűnik, mint a kámfor.

A harmadik ponton kilépő férfival való találkozás a legfájdalmasabb. Ő elhiteti a kiszemelttel, hogy minden rendben, sőt, készen áll egy magasabb szintre emelni a kapcsolatot. Már alig várja, hogy összeköltözzenek, aztán egyszer csak pánikba esik, úgy érzi nem szabadul többet és elillan. Utána pedig ott marad a nő összetörve és nem érti, hol rontotta el.

Pedig hidd el, hogy az ilyen típusú férfi is vágyik a szerelemre! Sőt, nagyon is vágyik arra, hogy szeressék! Csak egyszerűen nem tud benne hosszú távon létezni.

Hogyan szabadulj meg a rosszfiúktól?

Néha azonban nem is olyan könnyű megszakítani a kapcsolatot egy rosszfiúval, mert ha megérzi, hogy kicsúszik a kezei közül a nő, gyakran szeretné érzékeltetni felette a hatalmát és érezni, hogy bármikor el tudja érni, hogy a nő visszamenjen hozzá. Ezért arra kérlek, hogy bármilyen nehéz is, ne keresd Őt! Ha pedig egy idő múlva felbukkant, mert lehet, hogy felbukkan és elmondja, hogy rengeteg munkája volt és nem tudott rád koncentrálni teljes erőbedobással, de mivel Te a legjobbat érdemled, nem keresett. Na ilyenkor ne higgy neki, inkább menekülj! Egy ilyen férfival ugyanis keserves lesz az élet!

Ha Te is szeretnéd jobban megismerni önmagad és ezáltal közelebb kerülni az Igazihoz, csatlakozz a hamarosan induló Találd meg az Igazit kurzushoz! ‹‹‹

 

 

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük