Panaszkodnak  az egyedülálló  nők. Nincs egy épkézláb pasi sem…Annyiszor hallottam a héten a klienseimtől, akik önismeretbe járnak hozzám, hogy egy pillanatra elhittem. 🙂 De csak egy pillanatra.

Ugyanis ez nem így van. Nagyon sok rendes férfi van. És persze nagyon sok rendes nő is. Az, hogy kivel találkozol az leginkább tőled függ. 🙂 És ez a legszebb az egészben. A mi kezünkben van az életünk. Nem adhatjuk át másnak. 🙂
Viszont sokszor megtörténik, ezt tapasztalom, hogy nem adnak egymásnak esélyt.  És hogy miért nem adnak egymásnak esélyt? Mert  nem úgy néz ki, nem olyan magas, nem olyan jóképű vagy éppen csinos.Ha nem úgy néz ki, mint amilyet pontosan elképzeltek akkor mennek tovább.

Vonzalomra nem lehet egy kapcsolatot építeni!

Szeretném, hogy tudd! Életed szerelme ritkán fog úgy kinézni  ahogyan szertnéd. Egy kapcsolatnak nem lehet a vonzalom és szikra a mozgatórugója. Ami két embert összetart, az a közös életút, tisztelet, nyugalom és a szeretet. 

Az az érdekes, hogy egymásra panaszkodnak az emberek. A nők a férfiakat szidják, a férfiak a nőket. Sokszor egyéni tanácsadásomon, olyan sztorikat mesélnek a férfi klienseim a nőkről, hogy néha csak pislogok. Amikor szidjuk a másik nemet és nem találunk megfelelőt,  azon nem szoktunk elgondolkodni, hogy vajon mi megfelelőek vagyunk-e?

Kerülj közelebb a szerelemhez, gyere el a Találd meg az igazit kurzusra! ‹‹‹‹‹‹‹

Ez sokkal fontosabb kérdés. Vajon rólunk mint mondana az az ember, akit mi  szívesen választanánk. Vajon Ő is akar bennünket, mellettünk köteleződne el? Sokszor nem…..

És nőként sajnos azt kell, hogy mondjam azért ahogyan viselkedünk.  Olvastam egy amerikai kutatást arról, hogy vajon miért nem lesz második randi? A nők általában azt szokták gondolni, mert még nincs túl ez előző kapcsolatán, túl sokat dolgozik vagy megijedt tőlünk és így tovább. Arra nem szoktak gondolni, hogy 85%-ban azért nem lesz folytatás, mert nem jól érezték magukat  férfiak a randin. Azért, mert úgy viselkedett a nő ahogy.

Mit adunk a férfiaknak?

Azt mesélik a férfi klienseim, hogy nagyon magas elvárások mellé nem igazán párosul tartalom. Nem igazán működik az adok-kapok. A lányok elvárják, hogy a férfi adjon, csak adjon, kápráztassa el a férfi csak azért, mert neki az jár. Végül is a férfi dolga, hogy a meghódítsa a nőt. Ez így rendeben is van, de mit ad érte cserébe a nő? 

Figyelmet, elismerést, odaadást? Nem ezt mondják. Szórakoztatnak bennünket a minimuma az, hogy megtapsoljuk őket a legapróbb gesztusért is. Mert akkor lesz második randi. Találkozol „normális” férfiakkal, merthogy vannak és alig várják, hogy egy csodás nőt boldoggá tegyenek.

Amíg az van benned, hogy nincs egy normális férfi sem és csak arra vársz, hogy jöjjön a szőke herceg és majd mindent megtesz érted, akkor sokat fogsz még csalódni.

Viszont, ha elengeded a szikrát, az elvárásokat és nyitott szívvel elkezdesz figyelni  a férfiakra és adni, adni akkor meglátod milyen sok „normális” férfi kerül majd az utadba. Ehhez lehet, hogy önismeretre lesz szükséged. Ha változtatsz a nézőpontodon sokkal kellemesebb lesz majd a magánéleted. 🙂 Sok sikert hozzá!

Kerülj közelebb a szerelemhez, gyere el a Találd meg az igazit kurzusra! ‹‹‹‹‹‹‹

2 hozzászólás

  1. Verzár Attila Zoltán

    Nincs eleve igazi!… Sem nő, sem férfi!… Igazivá mindig a szeretetben, megbecsülésben leélt élet, a közösen eltöltött évek formálnak minket! Amikor meglátunk valakit és összeér a tekintetünk, hajlamosak vagyunk azt mondani „szerelem első látásra”, pedig csak a másik iránti érdeklődés indult el ami jó esetben szerelemhez vezethet… Az hogy a napi gondokat problémákat hogyan oldjuk meg (szívósan és határozottan, a közös célért együtt dolgozva a megoldáson)és hogy ki milyen hibáját képes „kiiktatni”,feladni, amely előbb-utóbb ártana a kapcsolatnak… És csak a vége felé tudjuk meg, hogy ki vált nekünk „igazivá”!…

  2. Tetragrammaton

    Pedig szikra kell. Furcsa, hogy a cikkíró azt gondolja, nem kell. Nekem pont úgy nézett ki életem szerelme, ahogy szerettem volna. Ne adjátok lejjebb. Kár ilyen kinyilatkoztatásokkal elrontani ezt az írást, mert van benne pár jó meglátás is..

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük