Érzeted már úgy, hogy alig várod, hogy valaki hozzád érjen? Hogy tartozhass valakihez…. Hogy valaki megöleljen? Hogy elmondhasd mi történt veled? Hogy valakinek a vállára hajtva fejed megoszthasd a legbensőbb gondolataid, félelmeid, vágyaid?

Ha már voltál hosszabb ideig egyedül, akkor tudod, hogy miről beszélek. Tudod milyen az, amikor egyedül vagy. Tudod milyen az, amikor egyedül ébredsz, amikor a hétvégéket egyedül töltöd és nincs kivel nyaralni menni. Nincs támaszod, nem kapsz érzelmi biztonságot. S ettől oly nehezek a terhek. Ezt gyakran hallottam a Duals Társkeresőben, amit 11 évig vezettem. Főleg nőktől. Hogy a rengeteg nehézséget, a mit az élet ad, hiszen ad, sajnos, nehéz egyedül cipelni. “Olyan jó lenne, ha valaki segítene abban, hogy könnyebb legyen az életem”  Vagy: “ De jó lenne valaki, aki megjavítaná az autómat vagy kicserélne egy villanykörtét.” – hallottam a Duals Társkeresőben, főleg diplomás egyedülálló nőktől.  Hát nem túl vonzó, nem túl hívogató… 🙁

Amit pedig mostanában hallok: „Unatkoztam és a Tindert húzogattam. Cseteltem több sráccal is, de eltűntek.” Persze ez törvényszerű. Milyen energiája van annak, hogy unalomból húzogatja valaki a Tindert? Nem túl bizalomgerjesztő. Nem vágysz azonnal arra, hogy megismerd azt a személyt, aki unalomból keres társat. Ezért jobb, ha valami hasznos elfoglaltságot keresel, mondjuk önismerettel foglalkozol, amelyben növekedsz és nem bonyolódsz felesleges körökbe. Tudom, hogy hiszel a nagy számok törvényében. Biztos vannak kivételek, de én nem velük találkoztam a munkám során. És ez 11 év volt, 40.000 randi és több ezer ember.

Tudom milyen az amikor egyedül vagy. Én is átáltem mindezt. Mélységesen együttérzek veled! Viszont nem a sóvárgás és nem az unalomból való randizás lesz a megoldás a szerelmi életedre.

Hogy miért? Mert ez nem túl vonzó. Nem vonzó az, ami bent van. Hiszen az egész Univerzum valamilyen frekvencián rezeg.  És tudatszintek szerint csoportosulunk. Hasonló a hasonlót vonzza. Tehát, ha az van belül, hogy de jó lenne már valaki, ergo éhezed a szerelmet, olyannal fogsz találkozni, aki szintén éhezi azt. Ha unalomból keresel társat, olyan egyedülállóval fogsz találkozni, akinek nem túl fontos az, hogy legyen párja. A legtöbb kliensem arra panaszkodik, hogy eltűnnek a férfiak. Persze ezek internetes társkeresőkön létrejött találkozások. 2-3 levélváltás után már el is tűnt, mint szürke szamár a ködben. A legfájóbb az a pillanat, amikor úgy tűnik el a randevúpartnered, hogy jól sikerült a randi. Igazán jól érezted magad. Talán elhangzik, hogy “majd hívlak”, de az is lehet, hogy még ennyit sem mond, csak nem keres többet. Sajnos az internetes társkeresés ilyen. Ezt nem lehet megúszni. Benne van a pakliban.

Viszont az, hogy ne borulj ki ettől és ne kerülj a padlóra, ha eltűnik a számodra szimpatikus férfi/nő, annak megvan a módja.  Ezt tanítom a Találd meg az Igazit kurzuson. Azt is megtanítom hogyan viselkedj, mi az ami vonzó. Hiszen 85%-ban azért tűnnek el, mert valahogyan viselkedünk. Vagyis nem túl vonzóan.  Ezt amerikai kutatások bizonyítják. A férfiak azért tűnnek el, mert nem érzik jól magukat a nőkkel. A nők pedig azt hiszik, hogy azért, mert túl sok, túl kevés, vagy még nincs túl a volt barátnőjén. Ez csak 15%-ban igaz. Ez óriási különbség. Mivel a Duals Társkereső személyes társkereső iroda, ezért mi tartjuk a kapcsolatot tagokkal. Visszajeleznek a randevúk után. Sajnos nem azt jelzik vissza a férfiak, amit a nők gondolnak. Azt jelzik vissza, hogy nem érezték jól magukat a randevún. Mert a nők check listtel érkeznek, kritizálják a férfiakat, s azt gondolják, ők okosabbak  tőlük és ez a férfiaknak nem tetszik. Megértem. Nekem sem tetszene.

Az, ami vonzó, az a könnyedség, a jókedv és a kedvesség. Ezt akkor tudod elérni, ha nem éhezed a szerelmet és nem unalomból keresel társat. Ehhez mély önismeret kell. Muszáj lesz átdolgoznod a személyiséged azon részét, amely tudattalanul  ellenáll a szerelemnek. 

Ismerd meg a 4 kulcsot, ami segít abban, hogy meglásd miért tartod távol a szerelmet! Kattints ide ›››››

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük