Ahogyan a jó idő beköszön, nyílnak a virágok, rügyeznek a fák az egyedülálló emberek is elkezdenek ébredezni. Ráébrednek arra, hogy egyedül vannak…. Elkezdnek félni. Félni attól, hogy egyedül maradnak, hogy nem lesz kivel nyaralni menni…. És ilyenkor elkezdenek eszeveszettül keresni…
Persze mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a randizásnak? Az internet. Egy perc az egész. Csak letöltik a Tindert és már megy is a jobbra-balra húzom játék….

Igen, játék! Mert nincs tétje. Nincs erőfeszítés. Egy klikk és máris lehet randizni.

A minap is beszélgettem egy tagunkkal a Duals Társkeresőben, aki épp a Tindertől búcsúzott el. István egy 42 éves, diplomás társkereső. Nagyon sokat randizott. Kb 100 randi után törölte magát. Megunta a felesleges köröket. Megunta a 10 évvel régebbi fotókat. Megunta azt, hogy a nők elvárják, hogy tekerjen értük, s közben ők maguk nem sokat adnak. Majd, ha bizonyított. 10 lányból 8 nem is válaszolt a levelére. Pedig elég viccesen fogalmaz. Bezzeg amikor tőle kérdeztek, kapott hideget, meleget, ha nem válaszolt, vagy épp nem úgy válaszolt.

Nem azt mondom, hogy nem lehet neten ismerkedni. Lehet, csak meg kell tanulni a módját. Ez pedig a szűrés és a jó fogalmazás. 🙂 Kevesen tudják.
Inkább sokat randiznak és a nagy számok törvényében bíznak. Csak, hogy a lelkünknek nem tesz jót a sok randi….. Egyszerűen elfárad benne, és elkezd nem hinni és bízni a szerelemben….
Ne ess a randi őrület csapdájába! Bármennyire is vágysz a szerelemre, ne siess! Lassíts! A kevesebb mindig több! 🙂
Ha összehasonlítom a két nemet, a tavaszi randi őrületben a nők vezetnek. Mi arra születtünk, hogy kapcsolódjunk. Ha nem kapcsolódunk, egyszerűen boldogtalanok vagyunk. Bármennyire is sikeresek vagyunk, a kapcsolatunk határozza meg leginkább az önbecsülésünket.

Ezért a lányok is elkezdenek nyiladozni, szerelemre vágyni, még jobban, ahogyan eddig tették, ha beköszönt a jó idő! 🙂

Ilyenkor csörögnek a telefonok a Duals Társkeresőben. Jelentkezz és ismerj meg bennünket! 🙂

Ilyenkor elkezdődik a SZEREZZÜNK PASIT őrület! „Már csak két hónap és itt a nyár! És nincs kivel nyaralni!”– szokták mondani a csajok.

Valóban sokkal jobb a kedvesünkkel nyaralni menni, de ezt nem ilyenkor kell elkezdeni. Vagyis a keresést. Hanem sokkal korábban. Ahogyan egy jó munkahelyet is legalább egy évig keresünk- a fejvadászok szerint- úgy egy férjet/feleséget egy-két hónap alatt szeretnél megtalálni? Bocs, de nevetséges!

Tudom, hogy nem könnyű, ha nagyon vágyod a szerelmet – én is voltam egyedül- , de azért túl lehet élni!

Ahelyett, hogy a pasikat hajtod, kezdj el inkább önmagaddal foglalkozni, kezdj el önismeretbe járni, kérj segítséget, hogy elengedd azt a sokszor őrjítő vágyat, hogy PASI KELL, DE AZONNAL!

Ha minden gondolatod akörül forog, hogy egyedül vagy és ettől szenvedsz, bizony segítségre van szükséged. Ahelyett, hogy a Tindert húzogatod, kezdj el azzal foglalkozni, hogy miért csinálod ezt? Mi az, amit vársz ettől? Milyen hiányt szeretnél pótolni azzal, hogy örülten keresed a szerelmet? Az a baj ezzel a kereséssel, hogy randi partnert találni tényleg csak pár pillanat műve. Viszont kapcsolatot találni sokkal, de sokkal nehezebb! Ez nem egy pillanat műve. A legtöbb egyedülállónak komoly belső munka eredménye. Hogy ezt honnan tudom? 11 éve foglalkozom diplomas egyedülállókkal. Több ezer emberrel beszélgettem, több ezer esettanulmány van mögöttem. 40.000. randevút szerveztem. Szóval van némi tapasztalatom e téren. 🙂

Az a szomorú, hogy nagyon sokan nem látják a fától az erdőt, és nem veszik észre, hogy maguk állnak a boldogságuk útjában. Valóban sokkal könnyebb hibáztatni, mint felelősséget vállalni. Pedig ez a kulcsa a folyamatnak.

Szinte nap, mint nap halljuk az irodánkban a netes rémtörténeteket.
Két-három találkozás után már el is tűnik a partner. Hogy miért? Mert jön a következő! Sajnos az internet ilyen. Ez tény. Akkora a tömeg, hogy nagyon nehéz kitűnni, ha csak nem vagy 20 éves bombázó, vagy 30-as csúcs pasi! Sajnos mindig jön egy fiatalabb, csinosabb nő és mindig jön egy magasabb, sármosabb pasi. És a levelező partnered már el is tűnt… Te pedig ott maradsz a csalódással, hogy ismét nem sikerült! Örülj neki! Jobb, ha az elején derül ki, hogy nem a Te embered!

A Duals Társkeresőben nincs párhuzamos randizás és nincs eltűnés sem! A személyes társkeresés lényegi esszenciája a tagokkal való törődés. Ez csak egy személyes irodában valósulhat meg. 🙂

Ha azt szeretnéd, hogy kevesebb férfi/nő tűnjön el az életedből és kevesebb csalódás érjen, randizz kevesebbet és jobbat! Szűrj jobban, levelezz többet és találkozz kevesebb nővel/férfival. Ennyi az egész! Na persze van még egy elég nagy trükk az egészben. Ezt most elárulom Neked! Az, hogy Te magad, hogyan vagy a társkereséssel. Mi van belül? Mi van pszichédben a szerelemmel kapcsolatban? Mi az, amivel távol tartod a szerelmet?

Amikor örülten keresed a szerelmet, azért nem jársz sikerrel, mert saját belső gátjaid blokkolnak abban, hogy közelebb kerülj ahhoz amire oly nagyon vágysz. Hiába vágysz a szerelemre, ha közben félsz tőle. Hiába keresed, ha nem hiszed el, hogy megérdemled azt, hogy szeress és szeressenek!

Ismerd meg a 4 kulcsot, amelyben elárulom, hogy mivel tartod távol magadtól a szerelemet. Kattintsd ide és jelentkezz a kulcsokért: ‹‹‹‹‹‹

 

 

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük