Ha már egy ideje egyedül élsz vagy nem érzed jól magad a kapcsolatodban, bizonyára gyakran gondolsz arra, hogy milyen jó is lenne megtalálni a nagybetűs IGAZIT, akit kifejezetten neked rendelt az Élet. Nem érted, hogy valakinek ez miért sikerült már a középiskolában és miért van az, hogy Te még mindig csak vágyakozol utána. Biztosan van olyan körülötted, aki bezzeg szinte mindenkiben a nagy Őt látja és mindig azt gondolja egy új ismeretség kezdetén, hogy „Na,  tuti Ő lesz az!”. Van, aki szinte mindig szerelemre lobban az első randi után, anélkül, hogy egyáltalán megismerné a másikat. Tiszteld és szeresd magad annyira, hogy ne mindenkit engedj be az ágyadba és a szívedbe!

Pedig nem mindenkiből lehet Igazi, ezt el kell fogadni! Nem minden ember passzol össze, nem lehetünk mindig azonnal szerelmesek. Illetve lehetünk, csak akkor becsapjuk magunkat és elpazaroljuk az időnket olyan emberekre, akik talán nem is méltóak arra, hogy szeressük őket. Ne kapaszkodj olyanba, aki nyilvánvalóan nem Téged akar, még akkor se, ha Te egészen biztos vagy benne, hogy egymásnak rendelt titeket a sors. A végén csak azt éred el, hogy még több sebed lesz és egyre nehezebb kigyógyulni a sebekből. Keress inkább olyan társat, akitől megkapod, amire vágysz. Hidd el, hogy ennél többre vagy érdemes és van valahol a világban egy társ, aki éppen Rád vár!

Hallgasd meg a 4 kulcsot, hogy megtaláld az Igazit! ‹‹‹‹

Természetesen megértem, hogy ha az ember régóta szomjazza a szerelmet, akkor nagyon nehéz józannak maradni és mérlegelni, de muszáj! Nagyon sokat segít, ha tisztában vagy saját magaddal. Ha felismered a saját szerelmi mintáidat és megérted, hogy miért mindig ugyanaz ismétlődik meg veled újra és újra. Gondold csak végig, hogy a szerelmi kapcsolataid és kalandjaid mit tükröznek rólad? Hogyan jelensz meg TE bennük? A párkapcsolataink ugyanis reflektív kapcsolatok, vagyis pontosan azt tükrözik vissza, ami bennünk van, így kapunk visszajelzést önmagunkról. És bizony nagyon sokszor az önmagamról kialakított kép nem passzol a tükörrel, amit nagyon-nagyon nehéz elfogadni! Ha úgy érzed, hogy nagyon különbözik ez a kép, mindenképpen érdemes az önismeret útjára lépni és megnézni, vajon miért mindig ilyen párokat sodor feléd az élet. Ne mindig a másikat hibáztasd, attól nem fogsz fejlődni, anélkül pedig lehetetlen előrelépni!

Tudom, hogy miről beszélek, hiszen amikor annak idején az önismereti útra léptem, nagyon sokáig csak arról beszéltem, hogy mások milyenek velem, mi bennük a hiba, mit nem csinálnak jól és a viselkedésük mivel sértett engem. Aztán egyszer csak, talán az indiai elvonulásom után, ez megváltozott bennem. Egyszer csak elkezdtem a valódi önmagamat meglátni és nem hibáztatni, hanem felelősséget vállalni magamért és az életemért. Természetesen ez nagyon nehéz volt. Fájt. Nagyon fájt. De érzelmi átélés nélkül nincs változás, én pedig mindennél jobban vágytam a változást az életemben!

Mindez persze nem megy egyik napról a másikra, nem úgy működik, hogy elolvasol egy könyvet és minden megváltozik egy csapásra. Muszáj túlnőnöd magadon, azon a személyen, akinek gátja van a szerelemben. A legtöbb, amit megtehetsz, hogy a legnagyobb alázattal elfogadod azt, ami van és bízol benne, hogy lehet más az élet! Ha nem hibáztatsz, hanem befelé figyelsz és elkezdesz azon dolgozni, hogy Te magad válj azzá a személlyé, aki valóban az Igazi lehet majd valakinek!

Hallgasd meg a hanganyagom, amely segít abban, hogy jól tudj dönteni és közelebb kerül az Igazihoz! Hallgasd meg a 4 kulcsot, hogy megtaláld az Igazit! Kattints ide ‹‹‹

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük