Nekünk nőknek határozott véleményünk van arról, hogy egy férfinek hogyan kellene, hogy viselkedjen velünk. Szeretjük, ha egy férfi udvarias, határozott, kedves és nagylelkű. Szeretjük, ha egy férfi minden igyekezetével azon dolgozik, hogy boldoggá tegyen bennünket. Szeretjük, ha a kedvünkbe járnak és elkápráztatnak bennünket. Főleg egy kapcsolat elején! Valljuk be, hogy mindannyian elolvadunk  attól, ha egy férfi királynőként bánik velünk! Igaz? Viszont nem mindig ezt kapjuk…

És amikor nem azt kapjuk, amit elvárunk gyakran olyan helyzetekben találjuk magunkat, amely mind a kettőnknek kínos… Mi nők nagyon szeretjük elmondani mi a helyes és helytelen,  mi az, ami  számunkra vonzó és mi az, ami egyáltalán nem az. Csak, hogy nem biztos, hogy van értelme. Főleg nem egy kapcsolat elején. Nem azt mondom, hogy mostantól teljes mértékben hallgass el!  Azt mondom mi az, ami hatékony  mi nem az.

Teljesen megértelek, ha arra vágysz, hogy a partnered lovagias, nagylelkű és figyelmes legyen. Ha ő nem ilyen, nagy valószínűséggel előbb vagy utóbb passzolni fogsz.  Azt is megértem, ha egy vicces és jókedvű férfit keresel. Ez mind rendben van. Az a mód ahogyan ezt közlöd, az nem biztos, hogy egy férfi számára befogadható.

E miatt a nők gyakran felháborodva kérdezik tőlem: ” Született feleség kellene, hogy legyek vélemények nélkül? ”

Gyere el a Miért tűnt el? című előadásomra! 

Lehet véleményed, de ne ragaszkodj hozzá túlságosan ahhoz, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Lehet kedvenc éttermed, de légy laza, ha az étterem, ahol éppen vacsoráztok nem a kedvenc helyed. Lehetnek tippjeid arra vonatkozóan, hogy a partnered hogyan kellene, hogy nevelje a gyerekeit, de ne mondd el neki! Ha van egy jó ötleted arra hogyan lehetne jobb állása, ne mondd el neki! Miért? Mert nem hatékony.

Biztosíthatlak, hogy az intelligens férfiak szeretik, ha egy nőnek van véleménye. 40000 randit szerveztem. Több ezer férfi osztotta meg velem a véleményét és mondta el, hogy miért nem folytatnak egy jónak tűnő lehetőséget. Hát nem azokért a dolgokért, amiket mi nők gondolunk. A legtöbb intelligens férfi egy jó beszélgetést afrodiziákumnak tart. De nagy különbség van beszélgetés és beszélgetés között.  Szeretik, ha egy nő vicces, laza, könnyed és tud flörtölni és nem szeretik, ha egy nő túl határozott, kritikus és cinikus. Ezektől a tulajdonságoktól a legtöbb férfi elszökik…. És  nagyon szívesen maradnak, ha egy nő támogató.  A férfiak nem tökéletesek, ahogyan mi nők  sem vagyunk azok, de nincs szükségük arra, hogy egy nő  állandóan emlékeztesse a hibáira.

A férfiak a gondoskodó nőket szeretik és nem a lábtörlőket. Nem a könnyűvérűeket.

Olvastam egy amerikai kutatást arról, hogy a férfiak milyen foglalkozású nőket vennének el szívesen feleségül. Akar tudni? Most forgatni fogod a szemeidet:

Nővér.
Ovónő.
Séf.

Ez nem meglepő! Gondoskodó karrier = gondoskodó nő! 🙂

Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet boldog kapcsolatod, ha jogász vagy. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb férfit jobban fog motiválni a gondoskodó oldalad, mint a jogász éned.  Nem kell szakmád váltanod! Ezen ne is gondolkodj!  Viszont a magánéletedben, a randikon, a partnereddel inkább a mókás és gondoskodó éneddel jelenj majd meg. Ha komoly pozícióban dolgozol, kérlek, hogy munka után adj egy kis időt magadnak amíg lelazulsz. Szabadulj meg a stressztől, hogy teljes mértékben jelen lehess. A férfiak akkor reagálnak rád a legjobban, ha nőies  és figyelmes  vagy és nem akkor ha felveszed az „erő kosztumöd” és túlságosan el vagy foglalva a munkáddal. Légy önmagad legjobb verziója a randikon és a kapcsolatban is. Hidd el, hogy imádni fognak. Ha egy férfi jól érzi magát veled, ott fog maradni…. És ezt szeretnéd, nem igaz?

Gyere el a Miért tűnt el? című előadásomra és elmondom hogyan éred el, hogy többé ne váljon köddé az az férfi, akire talán mindig is vártál! Katt ide >>>

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük