Mi nők annyira tudjuk, hogy mi kell a férfiaknak. Legalábbis azt gondoljuk, hogy tudjuk. 🙂 Szeretünk általánosítani, szeretjük megmondani, hogy a férfinek mi a dolga, hogyan kellene, hogy viselkedjenek velünk. Arról viszont ritkábban beszélünk,  hogy vajon, nekik mire lenne szükségük. 

10 éve segítek sikeres, okos nőknek abban, hogy jobban boldoguljanak a magánéletükben. 10 év alatt egy nő vállalt felelősséget és vallotta be, hogy bizony nagy szerepe volt a válásában. Ez az egy kivétel erősíti a szabályt. 🙂 Nem nagyon foglalkozunk azzal, hogy egy férfit hogyan tegyünk boldoggá. Vajon miért van ez így? Miért csak azzal foglalkozunk, hogy számunkra mi a fontos, miért azzal vagyunk elkeveredve, hogy nekünk mi jár?  Miért van azt szeretnénk, hogy tegyenek boldoggá, ahelyett, hogy mi tennénk  boldoggá egy férfit? Természetesen a kölcsönösség jegyében. A  mai modern nő annyira el van foglalva önmagával, hogy szegény férfiak azt sem tudják már, hogy hogyan bánjanak velünk. Mi nők még soha sem voltunk ennyire sikeresek és ennyire boldogtalanok sem…

Viszont nagyon szeretnék boldog lenni, valaki mellett megpihenni,  de nem tudjuk hogyan csináljuk. Hogyan váljunk elfogadóvá, gondoskodóvá és nőiessé. A nőies energia passzív és nem aktív. A nőies energia befogad. Érzed ennek a befogadás szónak a rezonanciáját? Leírni is csodás. Nemhogy megélni. 🙂 Viszont, ha sikeres vagy, okos intelligens és erős ,akkor ez a nőies energia nem biztos, hogy tombol benned. Ezt honnan tudom? Tapasztaltból. 10 év alatt 40000 randit szerveztem diplomás, sikeres embereknek. Ha azt mondom már mindent láttam akkor elhiheted nekem! Több ezer férfival beszélgettem, akik elmondták,  mi az amitől futva menekülnek. Ne feledd! Férfiak mondták!

 

Gyere el a Hogyan legyek minden férfi álma? című előadásomra! 

A görcsös ragaszkodás. A férfiak nem szeretik, ha egy nő kapaszkodik, ha egy nő fut utánuk. Hallottaál már olyat, hogy egy férfi azzal dicsekszik, hogy találkoztam egy görcsösen ragaszkodó nővel? Ez az egyik legerősebb férfitaszító tulajdonság. Menekülnek tőle, mert a göcsös ragaszkodás birtoklásból fakad. Ezt a férfiak antennáikkal azonnal megérzik  és nyomásként élik meg, Ezt pedig nem szeretik. Nem szeretnének egy általad idealizált képnek megfelelni.  Nem szeretne felelős lenni a boldogságodért.  A görcsös ragaszkodás jelei ellenőrizgeted, online kapcsolatban akarsz lenni vele, hogy tudd minden rendben van-e.Azt mondod neki, hogy szükséged van rá, hogy boldog lehess. Bábáskodsz körülötte. Ha nem figyel rád, megsértődsz.  Állandó megerősítésre vágysz. Gyakran mondod neki, hogy hiányzol!

 A bizonytalanság. Ez szinte minden emberre jellemző, időnként. Ha néha bevillan „a nem vagyok elég jó” gondolat teljesen rendben van. Főleg, ha nem hatalmasodik el rajtad és nem ez vezérel. Amennyiben beleragadsz ebbe a negatív gondolatba akkor folyamatos visszaigazolásra lesz szükséged. A hiedelmeink melegágya a párkapcsolat. A párodnak majd bizonygatnia kell az érzelmeit. Adok egy tippet! Ha kövérnek érzed magad egy ruhában valószínűleg úgy is van. Ezért inkább viselj olyan ruhákat, amelyek valóban jól is állnak, hiszen nem mindegyik ruhában vagyunk szívdöglesztőek. A bizonytalanság jelei: Sokszor kérdezed a férfitől: Szeretsz még?  Vonzó nőnek tartasz? Szerinted Ő csinosabb, mint én?

Kemény és negatív hozzáállás. Azok a nők, akik sokat csalódtak ( ami mögött egy nehezebb gyerekkor áll) sokszor keserűk és negatívak. Távolságot tartanak, szigorúak  és hideg a tekintetük. Ők azok a nők, akiket a férfiak „jégkiránynőnek” hívnak. Ezek a kemény nők gyakran túl komolyak és az életet és komolyan veszik, persze e férfiak viselkedését is. Ők azok, akik nem bíznak a férfiakban és gyakran a hiedelemben élnek, hogy férfiak rosszak és főleg vele lesznek majd rosszak. Vagyis vele bánnak majd rosszul. E keménység mögött rengeteg fájdalom és düh van. Ezzel érdemes foglalkozni és segítséget kérni ennek meghaladásában. Az önismeret csodákra képes! 🙂 A kemény és negatív hozzállás ismérvei: negatív gondolalatok sorozata (a férfiak rosszak, az élet rossz, úgy sem fog sikerülni). Kritikusak és nagyon szigorúak. 10 perc késés már halálos bűn, elfelejtett program, randi pedig már megbocsájthatatlan. Sokszor áldozatnak érzed magad és férfiakat hibáztatod.

Sokszor hallok panaszkodni nőket a férfiakra,   az életre, a világra. Mintha nem lenne befolyásuk, hatásuk a saját életükre.  Sok nő azt hiszi, hogy nincs szerencséjük a párkapcsolatokban ( és az életben) mintha az egész valami tőlük függetlenül történne, mintha nem tehetnének róla.  Pedig ez nem így van. Igenis van beleszólásunk az életünkbe , igenis van választásunk és tudnunk kell szembenézni az igazsággal. Azzal az igazsággal, ami bennünk van, hogy felszabadul, hogy azzá a nővé válj, akit majd imádni fognak a férfiak!

Gyere el a Hogyan legyél minden férfi álma? című előadásomra és elmondom hogyan éred el, hogy belédzúgjon és örökkön-örökké Veled akarjon élni! Katt ide >>>

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük