Amikor ismerkedünk és nagy reményekkel indulunk neki az ismeretlenbe nem is gondolnánk, hogy meglepetések hada vár majd ránk. Az ismerkedés – főleg, ha online – nem mindig könnyű.
” Több ezer választási lehetőség mellett hogyan találod meg azt, akit melléd rendelt az élet?” Kérdezik tőlem a hozzám fordulók. Megtalálhatod. De csalódni is fogsz. Valószínűleg.

Leginkább akkor csalódunk, amikor eltűnik. Szó nélkül. Azaz ghostingol. Ugye, Te is találkoztál már olyan férfival, aki szó nélkül eltűnt az életedből?  Ez megtörténhet a kapcsolat elején, az ismerkedés folyamatában és kiléphet egy jónak ígérkező kapcsolatból is.

Houdini-  amikor eltűnik az életedből

Mi lehet kétségbeejtőbb, mint amikor egy férfi azt mondja egy nőnek, hogy akarja őt, a köteléket, majd eltűnik? A legendás Harry Houdinit szabadulóművésznek hívták, mert nem lehetett megkötözni vagy láncra verni, mindig kiszabadult. A mai Houdini valósággal kéri a nőt, hogy kötözze meg. Aztán minden módon kerülve az elköteleződést, olyan ügyesen szabadul ki a gyengéd szálak szorításából, mint annak idején Houdini bújt ki a durva kötelékek és súlyos láncok közül.

Ha volt már ilyen férfival szerencséd, akkor addig ostromolt a férfi, amíg be nem adtad a derekad majd, mint Houdini eltűnt. Kezdetben semmi sem árulkodik arról, hogy vonakodna. Szinte „könyörög”, hogy kötözzék meg. Kiválaszt egy nőt a közönség soraiból. A néző –  vagyis a nő- pedig naivan és készségesen megteszi.  Ő pedig kibújik a húrokból és tovább is áll. Áúúú! Ez fáj…..

Emberünk még szívesen jön, főleg, ha visszatapsolják, de tanácsos az előadás után azonnal elhagyni a színházat, elég volt egyszer látni ezt a trükköt, igaz?  Úgy sem tudunk meg többet a trükkről.

Van is meg nincs is – Houdini a ködben

Ilyenkor a férfi, jön-megy az életünkben. Eltűnik hosszabb-rövidebb időre.
Ilyen volt Mariann párja is, akivel egy szép tavaszi napon ismerkedtek össze. Szépen indult minden. Közös hétvégék, közös nyaralások. Mariann azt hitte végre megtalálta élete nagy szerelmét. Ám egy szép augusztusi napon Norbert  eltűnt. Nem vette fel többet a telefont Mariannak. Majd december elején ismét megjelent, bocsánatot kért. Bevallotta, hogy megijedt Mariann iránti érzéseitől és megígérte, hogy soha-soha többé nem hagyja el.  Karácsony előtt tűnt el, két hónapra. És ez így megy két éve. Mariann nem tud neki nemet mondani. Túlságosan szereti őt és abban reménykedik Norbert megváltozik.

Gyere el a Miért tűnt el? című előadásomra! 

A csúcson távozik

Ha egy rossz kapcsolatból kilép egy férfi, akkor azt el tudjuk fogadni. De amikor egy férfi a csúcson lép ki, azt nem igazán. Az nem megy le a torkunkon, nekünk nőknek.

Eltölt egy bensőséges, örömteli hétvégét egy nővel,  aki szereti, majd valóságos pánikban rohan el tőle. Vajon mitől ijed meg? Attól, hogy többet akarunk majd tőle? Talán soha nem érezte magát ilyen jól, de mégsem vágyik a folytatásra a „Houdini” típusú férfi.

Kata is egy csodás hétvége után maradt egyedül. Elutaztak 3 napra az Adriára. Napfény, tenger, romantika. Minden tökéletes volt. Alig várta a folytatást, a hétköznapokat, de nem lett  belőle folytatás. És ezt már harmadszor történt meg Katával. A harmadik férfi vált köddé egy ígéretes kapcsolat elején. Különböző férfiak, mégis van bennük egy közös: Kata.  Ettől nagyon szenvedett addíg, amíg meg nem értette a működésüket. Ma boldogan randizik és válogat a férfiak között. 🙂

Ha egy férfi jól érzi magát Veled, az neki nem jelent semmit. Egy jó  randi nem jelent semmit. Egy jó szex nem jelent semmit. Egy jó hétvége nem jelent semmit. Nekünk nőknek igen, de a férfiaknak nem. Ők csak szeretnék jól érezni magukat velünk. Ettől nem rossz emberek, csak másképpen működnek. Nekünk nőknek ezt nagyon nehéz elfogadni, mi nem így működünk.

Figyelj a jelekre:

  • Ritkábban telefonál
  • Kétértelműen viselkedik, nincs összhangban az amit mond és az amit tesz
  • Nem vezet be az életébe, nem vállal fel
  • Kerüli a barátaid, családod
  • Érezteti, hogy nem te vagy a legfontosabb.
  • Kevés ideje marad rád
  • Megváltozik a viselkedése az ágyban

Ha ezeket tapasztalod,  a férfi nagy valószínűséggel előbb vagy utóbb, de el fog tűnni!

A  „Houdini” típusú férfi  nem  gonosz ember, csak fél valamitől az esetek nagy részében. Nem egyszerű megérteni ezt, de azzal, ha megértjük a férfiakat, kevesebbet szenvedünk. Nekünk nőknek lesz könnyebb.  🙂 A férfiak nem fognak változni, de mi tudunk!

 

 

Gyere el a Miért tűnt el? című előadásomra és elmondom hogyan éred el, hogy többé ne váljon köddé az az férfi, akire talán mindig is vártál! Katt ide >>>

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük