A legtöbb férfinek nem jól megy az online ismerkedés. Várj,  rosszul fogalmaztam! Nagyon rosszul megy nekik. Általában a legfiatalabb, legszebb, legcsinosabb nőnek írnak. És ezek  a szép és fiatal nők 99%-a visszautasítja őket, de mégis újból és újból kivetik a hálójukat. Ez nem azt jelenti, hogy ők rossz emberek. Csak éppen nem pont az igazi kategóriába sorolhatók….

De Neked van választásod!

Tény, hogy a legtöbb férfinek fogalma sincs az online ismerkedésről…  Mindössze annyit tudnak, hogy a legdögösebb csajok szintén köddé válnak, hogy a nők nagy része 5-10 évvel régebbi fotóval keresi a párját. A nők nagy része jóval vékonyabbnak látja önmagát, mint valójában. Ha egy férfi helyébe képzeled magad, lehet, hogy te is próbálnál időt spórolni azzal, hogy sietetted a találkát…

A férfiak is félnek a kudarctól és a csalódástól.  Ez igazolja azt a sok béna kacsintás, idétlen csajozós szöveg:  „Utálom a levelezést, nézzük meg van-e kémia közöttünk!” Ismerős, igaz?

Gyere el a Miért tűnt el? című előadásomra! 

Mivel a férfiak érdeklődésének a 90%-a visszautasításra kerül, logikus lesz számukra, hogy több emailt írnak, vagy többet húzzák jobbra a Tindert és kevesebbet gondolkodnak…. Nem mentegetni próbálom őket, csak egyszerűen megemlítem, amit már te is felfedeztél. Nem megy nekik az ismerkedés.De ami ennél is fontosabb! Szeretném, ha tudnád, hogy ez nem kell, hogy így legyen! Lehet nagyobb irányításod az ismerkedés felett! 🙂 Jól hangzik, igaz?

Csak azért, mert egy pasi helyes és elküldte az elérhetőségét nem kell, hogy fel is hívd vagy  azonnal találkozz vele. Egy kicsit még „dolgozzon”  azért, hogy lásson téged! 🙂

Van egy módja annak, hogyan tudod azt elérni, hogy egy férfi a kedvedbe járjon! 🙂 Egyszerűen meg kell mutatni nekik hogyan járjanak a kedvünkbe.

Nem egyszerű, de azzal, ha megértjük a férfiakat, rávehetjük őket, hogy ők maguk akarjanak türelmesek, udvariasak és nagylelkűek lenni! Sajnos nem mindig jön ez belőlük természetesen, de tudom, hogy mi nők ezekre a tulajdonságokra vágyunk. Ha bennünket ezek a tulajdonságok boldogítanak akkor egy férfinak ezeket a tulajdonságokat kell hordoznia ahhoz, hogy elnyerjék a bizalmunkat.
Ha csak nem egy dögös 22 éves vagy és ezeket a sorokat olvasod azt hiszem van még mit tanulnod….

Hogy a férfiak érdeklődjenek irántad a legjobb módszer az, ha fontosnak érzik magukat. 🙂 És hogy ezt honnan tudom?Jogos a kérdésed. 🙂 Pontosan 40000 randevút szerveztem 11 év alatt. Az enyém volt az első személyes diplomás társkereső. Több ezer férfival beszélgettem és elmondták nekem, hogy mi nők mit rontunk el amikor ismerkedünk. Nem azért tűnik el egy randevú után amit mi nők gondolunk. Nem azért, mert van rajtunk plusz 5 kg, vagy mert nincs drága autónk és nem is azért mert még nincs túl a válásán. A legtöbb esetben nem ez az ok. Azért tűnik el a neten  az ismerkedés közben és a randi után is, mert nem érzi, hogy fontos a számunkra.  Ez az egyik ok.

Mitől érzi egy férfi, hogy fontos a számunkra az online ismerkedés alatt? Ha azonnal válaszolsz neki és közben könnyed és igazán vicces vagy! Ha megtanulsz az interneten flörtölni. Az alapszabály a nagyon jó kezdet! 🙂

 

Gyere el a Miért tűnt el? című előadásomra és elmondom hogyan éred el, hogy többé ne váljon köddé az az férfi, akire talán mindig is vártál! Katt ide >>>

 

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük