A nők egyik legkínzóbb kérdése az, hogy mit akar a férfi? A mi női agyunk nagyon komoly elméleteket képes kreálni, de nem biztos, hogy lesz az irány. A női elme közel sem olyan, mint a férfi. Mivel női elme nem képes a válaszra, csakis kusza gondolataink lesznek, és egyre inkább össze leszünk zavarodva, jobb ha meghallgatjuk a férfiak véleményét.

40.000. randit szerveztem. Több ezer férfi osztotta meg velem a vágyaid és félelmeit. Igen. Ők is félnek. Ők is vágynak egy kapcsolatra. Ők is érző emberek és teli vannak megválaszolatlan kérdésekkel. Csak Ők nem rugóznak rajta, mint mi nők. Ha egy férfi állandóan azon pörög, hogy mit akar a nő, akkor ott tényleg nagy a baj. Mármint a pszichéjében…

10 éve segítek sikeres, tanult nőknek párkapcsolati kérdésekben. Sikeresek, szépek, okosak és fogalmuk sincs, hogy mit kell a férfiaknak.

Íme a topp 3 tulajdonság, amit keresnek:

Magabiztosság- Ne feledd, hogy rendkívüli vagy!

A magabiztossághoz nem kell semmi. Nem kell gazdagság, nem kell szépnek lenned, sem okosnak. A magabiztosság attól függ, hogy te mennyire vagy kibékülve önmagaddal. Ilyenkor a lényedből sugárzik a természetesség: ahogyan mosolyogsz, ahogyan beszélsz, ahogyan őszintén és figyelmesen hallgatod a másikat, ahogyan nézel, ahogy jársz-kelsz a világban. Egyszerűen sugárzik belőled az, aki vagy. Ez olyan, mint amikor szerelmes vagy. Csak éppen nem vagy szerelmes. Csak szereted azt, aki vagy. Mert úgy vagy jó, ahogy vagy.

 

Gyere el a Hogyan legyek minden férfi álma? című előadásomra! 

Elfogadás. Amikor olyannak szereted, amilyen ő valójában.

Talán az egyik legvonzóbb női tulajdonság, ha elfogadó vagy. Még nem találkoztam olyan férfival, aki ne erre vágyott volna. A férfiak egyszerűen fogalmaznak: „Ne akarjon megváltoztatni.” De szép is lenne, ha ezt megtudnánk állni, de sajnos nem így szokott lenni. Hanem szeretnénk a magunk ízlésére formálni a párunkat. Szeretnénk, ha egy kicsit ambiciózusabb, erősebb, szorgalmasabb lenne, igaz? Ki milyen módszerekkel, de szeretnénk abba az irányba terelni őket, ami a  számunkra megfelelő, nem figyelve arra, hogy ő nem biztos, hogy olyan szeretne lenni. Neki nem biztos, hogy az ambíció fontos. Ha neked az, keres olyat, aki ambiciózus. Na akard megváltoztatni, mert te sem örülnél annak, ha a párod háziasszonyt szeretne faragni belőled, amikor te nem az vagy. Hidd el! Ettől elfutnak a férfiak!

Igényesség.  A férfiak vizuálisak. Szeretik a szépet.

Legyél mindig csinos, tiszta és fiatalos. Főleg, ha keresed a szerelmet. Ha van párod, akkor pedig főleg. Tudtad, hogy a férfiak szerint 40 felett és szülés után a nők elhíznak? Sajnos ezt tapasztalják. Tudom, hogy rengeteget dolgozol, nincs sok időd, de egy kis odafigyeléssel még 50 évesen is gyönyörű nő lehetsz. Az igényesség nem pénz kérdése. Nem drága ruhákra vágynak, hanem a finom eleganciát keresi. Azok a férfiak, akiket szeretnék megtartani. 🙂 Tudom, mert elmondták nekem. Egyébként nem tehetnek róla, ők ilyenek.  E mögött evolúciós kérdés is húzódik. Ha fiatalos, szép  maradsz mindig vonzó nő leszel a számukra. Tévedés, ha azt gondolod, hogy a vékony nőket kedvelik. A férfiak a nőies nőket kedvelik, nem a gereblyéket. A Liptai Klaudiás Playbolból adtak el a legtöbbet és Klaudia nem a vékony kategóriába tartozik. Vagy csak gondolj Merlyn Monroe-ra, 40-es volt a mérete. 🙂

Mivel a férfiak nem igazán akarnak megérteni bennünket, nekünk kell megérteni őket. A nő útja a párkapcsolat. A férfié a siker. Tudom, hogy fontos neked a boldogségod, ezért csak annyit kérek, hogy tegyél meg mindent, hogy a a nő legyél, akit egyetlen épeszű férfi sem akarna elhagyni!

Gyere el a Hogyan legyél minden férfi álma? című előadásomra és elmondom hogyan éred el, hogy belédzúgjon és örökkön-örökké Veled akarjon élni! Katt ide >>>

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük